Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İPhone 11 Hepsiburada

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı
iPhone Android gibi değil en fazla 2 3 bin lira fark oynar ama kutuyu hiç açma
Belki o kadar bile fark olmaz.

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
iPhone Android gibi değil en fazla 2 3 bin lira fark oynar ama kutuyu hiç açma
Belki o kadar bile fark olmaz.
Daha önce hiç böyle bir şey denemedim daha önce yapmışlığın varmı acaba

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
İphone 11 para etmez kardesim zaten son kez surum alir bir daha almaz devre disi kalicak ben yillardir iphone kullanicisiyim ilk ciktigindan beri o yuzden 11 isine girme

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Her 5 ve 6 model ustu oldugu anda apple da bu kuraldir telefonu kitler yavaslatir kasar cunku seni her zaman bir ustune yonlendirmek degistirmek icin

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
İphone 11 para etmez kardesim zaten son kez surum alir bir daha almaz devre disi kalicak ben yillardir iphone kullanicisiyim ilk ciktigindan beri o yuzden 11 isine girme
Bu limiti en zararla neyde çevirebiliriz

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Farkli birsey alman gerek veya android tarzi birsey alabilirsin anliyorum zor durumda kalmissin evet aslinda hic yapmasan daha iyi son care olarak goruyorsan kendini telefoncuya git once tanidigin varsa veya 2/3 telefoncuya sor bazen onlar model olarak istediginde az zararin oluyor mesele sunu al gel bu parayi veririm diyor ona gore hareket et

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
Yarın bi telefonculara uğramak lazım o zaman

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
Bozumcular çok zarar ettirir mi bu muhabbette

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
387
63
iphone 11 para etmez artık

faray44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,048
135
63
Kardesim benimde limitim.var hepsiburada o sekilde telefon alabiliyormuyuz hiccpesinat vermeden cunku daha once biyerde okumustum.sanki ilkntasti pesin iatiyolqr diye bende merak etdim.ama deneyemeeim acikcaai

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
Kardesim benimde limitim.var hepsiburada o sekilde telefon alabiliyormuyuz hiccpesinat vermeden cunku daha once biyerde okumustum.sanki ilkntasti pesin iatiyolqr diye bende merak etdim.ama deneyemeeim acikcaai
Vallaha hiç bilmiyorum bende denemedim düşünüyorum şuanda

faray44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,048
135
63
Bozumcular nasil yapiyo acaba guvenilirmi burda bi arkadas r10 var ordqn bozdurqbilirwin dedi ama ordanda nasil.oluyo hic bilmiyorum

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
757
197
43
Limit verir ama o telefonu ilk taksidini ödemeden satın alamazsın 9-10 bin bandindaki telefonlarda peşinat ödemeden alınabiliyor ödeme aşamasına geldiğinde görürsün zaten

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
105
43
10 bine zor sattım telefoncuya orjinal şarj aleti ve kablosuyla

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
757
197
43
Bozumcular nasil yapiyo acaba guvenilirmi burda bi arkadas r10 var ordqn bozdurqbilirwin dedi ama ordanda nasil.oluyo hic bilmiyorum
Gir mahallendeki telefoncuya sat yarın kapında seçeneğe var 1 gün sonra elinde olur buyuksehirde oturuyorsan

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,748
3,780
113
11 den çok zarar edersin fiyatı çok yüksek