http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İP TV Kullanan

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Merhaba Arkadaşlar 10 yıldır digütürk kullanıyorum artık iptal ettirecem maçlarda zevksiz ücrette arttı İP TV Satın alacam Yeni bir modem de alıp interneti Televizyon yanına kurmak istiyorum modem konusunda önereceğiniz bir modem varmı ip tv önerir misiniz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,325
18,131
113
Merhaba Arkadaşlar 10 yıldır digütürk kullanıyorum artık iptal ettirecem maçlarda zevksiz ücrette arttı İP TV Satın alacam Yeni bir modem de alıp interneti Televizyon yanına kurmak istiyorum modem konusunda önereceğiniz bir modem varmı ip tv önerir misiniz
ben kullanıyorum ama ıstanbuldan bırınden aldım 6 aylık 150 tl 1 yıllık 300 demıstı 6 aylık aldım googledan arastır whatsap grupları var bırınden alırsın ıllakı

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Ben kullanıyorum gayet iyi internetin hızlı olursa takılma donma daha az yaşarsın. Alırken dikkat edecegin bazı serverlar film dizi ağırlıklı maç bazıları spor ağırlıklı hangisini kullanacaksan ona göre seçim yap.

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
ben kullanıyorum ama ıstanbuldan bırınden aldım 6 aylık 150 tl 1 yıllık 300 demıstı 6 aylık aldım googledan arastır whatsap grupları var bırınden alırsın ıllakı
Buldum Başkan bende bende hem digütürk hem internet çok masraflı oluyor ödeyemiyorum internetim çekmiyor yeni bir modem alıp tv yanına kurmak istiyorum

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Ben kullanıyorum gayet iyi internetin hızlı olursa takılma donma daha az yaşarsın. Alırken dikkat edecegin bazı serverlar film dizi ağırlıklı maç bazıları spor ağırlıklı hangisini kullanacaksan ona göre seçim yap.
Ne kadar bana ilk 1 ay deneyin dediler 6 aylık 250 dediler

stephenking14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
457
63
İsim yasaka mı bilmiyorum ama iptv ile selcuksports aynı şey hocam niye para veriyorsun gs maçını donmadan izledim internetin iyiyse akıyo

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Arkadaşlar yarın bir modem alıp alacam digütürk e para vermekten yoruldum