- 1,828
- 1,137
- 113
Dostlar İnter milan maçında ilk yarı 1 kart çıkmıştı bütün sitelerde felan 1 diye gözüküyordu ama ikinci yarı başlarken silindi kart her yerde 0 nedenini bilen varmı
YokDostlar İnter milan maçında ilk yarı 1 kart çıkmıştı bütün sitelerde felan 1 diye gözüküyordu ama ikinci yarı başlarken silindi kart her yerde 0 nedenini bilen varmı
Maçı izledin mi ilk yarı hakem kart çıkardı golü atan lavuga
Yok izlemedim yazmışsın ya var mı Bilen bende yok yazdım şu an😄Maçı izledin mi ilk yarı hakem kart çıkardı golü atan lavuga
EyvYok izlemedim yazmışsın ya var mı Bilen bende yok yazdım şu an😄
Bilmediğin konu hakkında yorum yaptığın için şiddetlen kınıyorum seni puahaYok izlemedim yazmışsın ya var mı Bilen bende yok yazdım şu an😄
Hahaahhhahah canım sıkılıyor Erhan Birol yaptır bizeBilmediğin konu hakkında yorum yaptığın için şiddetlen kınıyorum seni puaha
300 kasam var gece 2.30 bekliyorum nba için puaha fakiriz bu aralar dostumHahaahhhahah canım sıkılıyor Erhan Birol yaptır bize
Gönül zengin o yeter300 kasam var gece 2.30 bekliyorum nba için puaha fakiriz bu aralar dostum
Gönül para etmiyor dostum bu devirde maalesef puahaGönül zengin o yeter
Senin gönlün zengin olsun yeterGönül para etmiyor dostum bu devirde maalesef puaha
Paraya gerek yok diosun yani olemiSenin gönlün zengin olsun yeter
Öyle şey mi olurParaya gerek yok diosun yani olemi
Ne dion ozaman hem gönlümüz zengin olsun hemde paramız mi olsun diosunÖyle şey mi olur
EvetNe dion ozaman hem gönlümüz zengin olsun hemde paramız mi olsun diosun
Birol mu roll yaptırsın git ona söyle murojuummHahaahhhahah canım sıkılıyor Erhan Birol yaptır bize