- 10,513
- 6,223
- 113
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Ama oynadığın siteye bi bak. Dolandırıcı site yüzlerce şikayet var. Başka site bulamadın mı oynayacak. Benden sana bi uyarı o siteden uzak dur
dost görüyorum bende ama benim hiç param kalmadı ve 400 500 yapınca çekiyorum 10dk da ödüyorlarDostum öncelikle geçmiş olsun. Ama oynadığın siteye bi bak. Dolandırıcı site yüzlerce şikayet var. Başka site bulamadın mı oynayacak. Benden sana bi uyarı o siteden uzak dur
devam edeceksin yani onlar paranı ödemeyene kadar buda bir tercih tabidost görüyorum bende ama benim hiç param kalmadı ve 400 500 yapınca çekiyorum 10dk da ödüyorlar
aynen dost ne zaman ödemezlerse o zaman bırakırımdevam edeceksin yani onlar paranı ödemeyene kadar buda bir tercih tabi![]()
dostum yanlış okumadıysam Freebet demişsin etkinlikte ve 34 kişi freebet demiş. Seçim yapılacak denmiş kuralda FreeSpin veya Freebet ve 34 kişilik çekiliş yapıldı 20 Kişiye freebet diye sende çekilişte çıkmadın dostum ve yalnız sen değil 14 kişiye daha çıkmadı.Şanssızlık nedir biliyor musun 40 kişinin ödül alacağı bi etkinliğe 30 kişinin ödül alması ve bana ödül çıkmaması evet yanlış okumadın ödül sayısı katılım sayısından fazla ama ödül alamadım@Shellac @Musclebet Destek
Bırıd benım nasıl oluyo aklım almıuo valla yadostum yanlış okumadıysam Freebet demişsin etkinlikte ve 34 kişi freebet demiş. Seçim yapılacak denmiş kuralda FreeSpin veya Freebet ve 34 kişilik çekiliş yapıldı 20 Kişiye freebet diye sende çekilişte çıkmadın dostum ve yalnız sen değil 14 kişiye daha çıkmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 71012
Adamlar 19 freebet 19 freespin demiş ne olurdu ki bize yükletseydiniz hepimizin yatırım yapıyoruz. bu kutlu günde güzel bi hediye olurdudostum yanlış okumadıysam Freebet demişsin etkinlikte ve 34 kişi freebet demiş. Seçim yapılacak denmiş kuralda FreeSpin veya Freebet ve 34 kişilik çekiliş yapıldı 20 Kişiye freebet diye sende çekilişte çıkmadın dostum ve yalnız sen değil 14 kişiye daha çıkmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 71012