Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti İnsanda Biraz Şans Olucak

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,513
6,223
113
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Ama oynadığın siteye bi bak. Dolandırıcı site yüzlerce şikayet var. Başka site bulamadın mı oynayacak. Benden sana bi uyarı o siteden uzak dur
dost görüyorum bende ama benim hiç param kalmadı ve 400 500 yapınca çekiyorum 10dk da ödüyorlar

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
50ye 50 güzel bonus, 300-500ü dahi ödemiyolarsa değmez tabi

joebass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
842
235
43
Şanssızlık nedir biliyor musun 40 kişinin ödül alacağı bi etkinliğe 30 kişinin ödül alması ve bana ödül çıkmaması evet yanlış okumadın ödül sayısı katılım sayısından fazla ama ödül alamadım :) @Shellac @Musclebet Destek

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Daha gecen arkadasimin da 3 ksini odemedi serefsi bir site bir uonden kazanmaman iyi olmuş cunku parayi alacagin bile belli degil bir gun şans guler kazanirsin cekemezsin yine sanaizim diye konu acma yani

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,116
177,226
113
Şanssızlık nedir biliyor musun 40 kişinin ödül alacağı bi etkinliğe 30 kişinin ödül alması ve bana ödül çıkmaması evet yanlış okumadın ödül sayısı katılım sayısından fazla ama ödül alamadım :) @Shellac @Musclebet Destek
dostum yanlış okumadıysam Freebet demişsin etkinlikte ve 34 kişi freebet demiş. Seçim yapılacak denmiş kuralda FreeSpin veya Freebet ve 34 kişilik çekiliş yapıldı 20 Kişiye freebet diye sende çekilişte çıkmadın dostum ve yalnız sen değil 14 kişiye daha çıkmadı.

upload_2020-5-19_22-46-35.png

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,863
2,402
113
dostum yanlış okumadıysam Freebet demişsin etkinlikte ve 34 kişi freebet demiş. Seçim yapılacak denmiş kuralda FreeSpin veya Freebet ve 34 kişilik çekiliş yapıldı 20 Kişiye freebet diye sende çekilişte çıkmadın dostum ve yalnız sen değil 14 kişiye daha çıkmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 71012
Bırıd benım nasıl oluyo aklım almıuo valla ya

joebass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
842
235
43

Ekli dosyayı görüntüle 71012
Adamlar 19 freebet 19 freespin demiş ne olurdu ki bize yükletseydiniz hepimizin yatırım yapıyoruz. bu kutlu günde güzel bi hediye olurdu

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,863
2,402
113
Toplam 44 kısı katılmıs zaten freebet isteyee freebt spın ısteyene spın ekle herkesin gonlu olsun yani @Shellac @Musclebet Destek ebet Destek belkı eklersnız kullanıcı adım cosefa