- 39
- 11
- 8
Çekim verdim gelirse güncellerim
Ekli dosyalar
-
716.7 KB Görüntüleme: 806
-
688.8 KB Görüntüleme: 782
Kardeşim bende kazandım teşekkür ederimÇekim geldi
KKardeşim bende kazandım teşekkür ederim
Deneme bonusu ödemesi aldım ama bende guevenemedim siteye ama ödemeyi verdi doğru söylemek gerekirse müşteri hizmetleri berbatBu site dolandırıcınin ağa babası Bi site biraz araştıran görür aklı olan para yatirmasin
Hocam bana da ilk whatsaptan ulaştılar 2 sene önce 250tl hediye verdiler çekim yaptım peşinden 3.5 kez daha çekim yaptım bakiyem Bi gün 12k oldu direk limit koydular sonra inceleme dediler sonra hesabı kapadılar bu süreçte 12k 52k yaptım 52k bakiyeyi coktuler bakiyeyi de sweet bonanza da yaptım sikayet edeyim dedim lisansları sahteymis öyle cevap geldi sikayetvar a falan baktım bu şekilde yüzlerce şikayeti var tam tokatlı site 0 250 lirayı ödeyip milleti bagliyorlarK
Deneme bonusu ödemesi aldım ama bende guevenemedim siteye ama ödemeyi verdi doğru söylemek gerekirse müşteri hizmetleri berbat
Böyle saçma sitelerden neden oynuyosunuzkiHocam bana da ilk whatsaptan ulaştılar 2 sene önce 250tl hediye verdiler çekim yaptım peşinden 3.5 kez daha çekim yaptım bakiyem Bi gün 12k oldu direk limit koydular sonra inceleme dediler sonra hesabı kapadılar bu süreçte 12k 52k yaptım 52k bakiyeyi coktuler bakiyeyi de sweet bonanza da yaptım sikayet edeyim dedim lisansları sahteymis öyle cevap geldi sikayetvar a falan baktım bu şekilde yüzlerce şikayeti var tam tokatlı site 0 250 lirayı ödeyip milleti bagliyorlar