Hiç biri vermez diye tahmin ediyorum dostBeyler kredi notum 979 baya düşük bugün itibari ile kamuda işe başladım maaş 65k ilk maaşı ayın 15inde alacam ayın 15ine kadar 15 20 civari bi para lazım bankalar verir mi nasıl verir 3 4 banka olumsuz verdi
kamudaysan maaş bankan verebilir kredi kartı yada avans hesap denedin miBeyler kredi notum 979 baya düşük bugün itibari ile kamuda işe başladım maaş 65k ilk maaşı ayın 15inde alacam ayın 15ine kadar 15 20 civari bi para lazım bankalar verir mi nasıl verir 3 4 banka olumsuz verdi
Tavsiyen var mı nereden para bulabilirimHiç biri vermez diye tahmin ediyorum dost
Banka hesabı daha açılmadıkamudaysan maaş bankan verebilir kredi kartı yada avans hesap denedin mi
Yani idare edecen bı süre çalışıp kamu da avans varmı bilmiyorum ama avans alınTavsiyen var mı nereden para bulabilirim
açılınca ordan alabilirsin benim icra dosyası vardı kapatır kapatmaz 100K kredi kartı vermişti ziraatBanka hesabı daha açılmadı
kamuda avans olayı yok dostum maalesefYani idare edecen bı süre çalışıp kamu da avans varmı bilmiyorum ama avans alın
Eleman lazım mı dostBeyler kredi notum 979 baya düşük bugün itibari ile kamuda işe başladım maaş 65k ilk maaşı ayın 15inde alacam ayın 15ine kadar 15 20 civari bi para lazım bankalar verir mi nasıl verir 3 4 banka olumsuz verdi
65 k güzel para nesin sen milletvekilimiBeyler kredi notum 979 baya düşük bugün itibari ile kamuda işe başladım maaş 65k ilk maaşı ayın 15inde alacam ayın 15ine kadar 15 20 civari bi para lazım bankalar verir mi nasıl verir 3 4 banka olumsuz verdi
😂😂😂😂😂65 k güzel para nesin sen milletvekilimi
Kamu da müdür olarak mi ise başladın ben 12 yıllık kadroluyum 44.000 lira alıyorum sen nasıl 65 e başladınBeyler kredi notum 979 baya düşük bugün itibari ile kamuda işe başladım maaş 65k ilk maaşı ayın 15inde alacam ayın 15ine kadar 15 20 civari bi para lazım bankalar verir mi nasıl verir 3 4 banka olumsuz verdi
daha hiç maaş almadıysan red yediysen vermez şuan 3 ay sonra düzenli maaşın yatmaya başladıktan sonra kendileri teklif ederler zaten. kredi kartı başvurusu yap onu belki verir nakit avans çeker maaşta ödersinBeyler kredi notum 979 baya düşük bugün itibari ile kamuda işe başladım maaş 65k ilk maaşı ayın 15inde alacam ayın 15ine kadar 15 20 civari bi para lazım bankalar verir mi nasıl verir 3 4 banka olumsuz verdi
Maaş aldigin bankaya git şubede direk müdürüm yanına gir.de ki memurum bu ay maaşım yatacak.kurumda çalıştığına dair bir belgeyle git yardımcı olur sadece onların özel yetkileri var .memurlara kredi notu düşük bile olsa ufak kredilerde yardımcı oluyorlar her ay 5-10 kişiye yapabiliyorlar ayın 1inde gel diyebilir.muduru ikna et yeterBeyler kredi notum 979 baya düşük bugün itibari ile kamuda işe başladım maaş 65k ilk maaşı ayın 15inde alacam ayın 15ine kadar 15 20 civari bi para lazım bankalar verir mi nasıl verir 3 4 banka olumsuz verdi
Lan nasıl 44 iscisindir sen bende memurum bekar ama 54 bin aliomKamu da müdür olarak mi ise başladın ben 12 yıllık kadroluyum 44.000 lira alıyorum sen nasıl 65 e başladın