http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
1,901
113
Selam beyler zamanında eve tebligat gelmişti ödeme yapmıştım sonra hiç bakmamıştım dosya hala açık borç bu şekilde gözüküyor ne kadar ödemem lazım dosyanın kapanması için harç/tahsilat ne ödemem lazım bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Ekli dosyalar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,045
87,142
113
Ne kadar oldu borcunu ödeyeli

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,045
87,142
113
Nerdeyse 1 yıl olacak
Açık gözükmemesi lazım ödemeyi yaptığın kurum harç ücreti alıp kapatması gerekirdi onu ekstra istiyorlar düşük bir miktar
Bence sen en sağlıklısı icra dairesine git
1 yıl çok olmuş avukat ölmüştür çoktan

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
1,901
113
Açık gözükmemesi lazım ödemeyi yaptığın kurum harç ücreti alıp kapatması gerekirdi onu ekstra istiyorlar düşük bir miktar
Bence sen en sağlıklısı icra dairesine git
1 yıl çok olmuş avukat ölmüştür çoktan
En son da hala kredi kartında ödeme gözüküyor du 551 TL son ekstreden kalan borç diye onu ödedim şimdi 223 TL gözüküyor

Ekli dosyalar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,045
87,142
113
Bazen hemen kapanmıyor 1-2 ay duruyor ama 1 sene çok kapatılmış olması gerekirdi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,045
87,142
113
Açık yazıyor hala tahsilat/harç ödemem gerekiyor mu acaba
İşte onu avukat ödüyor onun için 200 300 ayriyetten göndermiştim ben 1 haftaya kapatılmış olur dedi bana
Senin avukat uğraşmamış onla almış parayı yoluna bakmış sen icra dairesini git durumu anlat harç çıkar kapatırsın ordan kendin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,045
87,142
113
Bu ödediklerim boşa mı gitti acaba
Hayır öyle bir şey olmaz benim anlamadığım sen borcu avukata mı ödedin
Yoksa Telekom borcu gibi mobil bankacılık ödemelerde gözüküyordu o şekil ödeyip bıraktın mı

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,802
3,476
113
Selam beyler zamanında eve tebligat gelmişti ödeme yapmıştım sonra hiç bakmamıştım dosya hala açık borç bu şekilde gözüküyor ne kadar ödemem lazım dosyanın kapanması için harç/tahsilat ne ödemem lazım bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
Sen takipten kesilen ücreti ödemişsin, vekalet ve dosya masraflarını ödememişsin

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,653
2,665
113
Sarjın bitiyor kanka