- 1,828
- 1,137
- 113
Dost cezaevinde kaç gün yattınDostlar cezada olduğum için adamlar cezaevine bile yazı göndermiş içerde bile rahat bırakmıyorlar arkadaşSüreç nasıl ilerler bilgisi olan mi dostlar ne yapacaklar cezaevinde koğuşa haciz mi gonderecekler awEkli dosyayı görüntüle 814280
1 ay kapalı 1.5 aydır aciktayim izine çıktım salı günü tekrar teslim olucam daha 1 yılım var sadece bu dosyada 4 dosyam daha var sonumuz kötüDost cezaevinde kaç gün yattın
Geçmiş olsun suçlarının toplamı kac yıl hocam1 ay kapalı 1.5 aydır aciktayim izine çıktım salı günü tekrar teslim olucam daha 1 yılım var sadece bu dosyada 4 dosyam daha var sonumuz kötü
Şuan yattigim 4.5 sene yatari 15 ay diğerleri mahkeme aşamasında başka kesilmiş yok şu anlıkGeçmiş olsun suçlarının toplamı kac yıl hocam
Ne dosyaların digerleri1 ay kapalı 1.5 aydır aciktayim izine çıktım salı günü tekrar teslim olucam daha 1 yılım var sadece bu dosyada 4 dosyam daha var sonumuz kötü
Kara para var iban var örgüt var sana ne lazım dostNe dosyaların digerleri
Hocam benimde ilk suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay verilmişti ve habg olmuştu ikinci sucumdanda 10 ay aldım toplamları 2 sene 6 ay fakat ben girdi çıktı bile yapmadım neden sence avukatimda öz dayımdı ona sordum içeriğe girmediŞuan yattigim 4.5 sene yatari 15 ay diğerleri mahkeme aşamasında başka kesilmiş yok şu anlık
İlk suçunda 2020 de denetim 3 seneydi yatari yok şuan denetim 1 yılHocam benimde ilk suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay verilmişti ve habg olmuştu ikinci sucumdanda 10 ay aldım toplamları 2 sene 6 ay fakat ben girdi çıktı bile yapmadım neden sence
Suç tarihim Şubat 2020 ondan sonrada Mahkeme olana kadarda 1 sene imzaya gitmiştim hocam fakat dosya açılış 2021 suç tarihimi önemli hocam mahkemede habg vermişti 1 sene 8 ay vermişti ikinci suçumda 10 ay verildi fakat girdi çıktı bile yapmadım onu anlamadım imzada verilmedi şuanda benim imzaya gitmem lazım değilmi hocam anlamadım bişey tekerrür falan yok benim amaİlk suçunda 2020 de denetim 3 seneydi yatari yok şuan denetim 1 yıl
Ya aq sen daha ne süreci soruyorsun brader süreç sen olmussun zaten daha basın ne gelebilir de icra derdine düştün olabilecek herşey olmuş zatenKara para var iban var örgüt var sana ne lazım dost![]()
Makara yapiyoruz dlyrk cezaevine icra mi gonderilir aw onu sorguluyorumYa aq sen daha ne süreci soruyorsun brader süreç sen olmussun zaten daha basın ne gelebilir de icra derdine düştün olabilecek herşey olmuş zaten
Dosyanın sonuç tarihi baz alınırSuç tarihim Şubat 2020 ondan sonrada Mahkeme olana kadarda 1 seneye imzaya gitmiştim hocam fakat dosya açılış 2021 suç tarihimi önemli hocam
Suç tarihim Şubat 2020 ondan sonrada Mahkeme olana kadarda 1 sene imzaya gitmiştim hocam fakat dosya açılış 2021 suç tarihimi önemli hocam mahkemede habg vermişti 1 sene 8 ay vermişti ikinci suçumda 10 ay verildi fakat girdi çıktı bile yapmadım onu anlamadım imzada verilmedi şuanda benim imzaya gitmem lazım değilmi hocam anlamadım bişey tekerrür falan yok benim amaMakara yapiyoruz dlyrk cezaevine icra mi gonderilir aw onu sorguluyorum
Dosya sonuç kapanış 2021 yılı hocamDosyanın sonuç tarihi baz alınır
Senin gibileri ceza evinde yatırmamak lazım her gün bok temizlettireceksin sana en azindan belki konuşmayı öğrenirsinMakara yapiyoruz dlyrk cezaevine icra mi gonderilir aw onu sorguluyorum
Cezaevinde yerde yatabilirsin, yattığın yataga kadar haciz baslatıyorlarDostlar cezada olduğum için adamlar cezaevine bile yazı göndermiş içerde bile rahat bırakmıyorlar arkadaşSüreç nasıl ilerler bilgisi olan mi dostlar ne yapacaklar cezaevinde koğuşa haciz mi gonderecekler awEkli dosyayı görüntüle 814280
Ya bak kolay kolay beddua etmem de umarım suçsuz yere cezaya girersin de o zaman beni hatırlarsın sen kardeşimSenin gibileri ceza evinde yatırmamak lazım her gün bok temizlettireceksin sana en azindan belki konuşmayı öğrenirsin
Yatak mi var awCezaevinde yerde yatabilirsin, yattığın yataga kadar haciz baslatıyorlar
İyi o zaman sanslısın yerde yatmaya devamYatak mi var aw