Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İcra Dosyası Hakkında

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
690
281
63
evi başkasına devret gecici olarak birşey olmaz abin kardeşin vs vs ama 360k icin satıs vs olayına girmezler o miktarlara seni korkutuyorlar 1m yakın borcum var hic böyle bir olaya denk gelmedım satılamaz şerhi koydurur vsvs vs ama göz korkutma
1 milyonu nasıl yaptın

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
Benimde Vodafone borcum vardı Çorum icra dairesi diyordu uyapta ödedim borcu hala o miras kalan tarlalarda şerh gözüküyor ne yapmalıyım?

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Benim çoğu hacizlik borcum varlık şirketlerine devretmiş napcam bilmiyom

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Benimde Vodafone borcum vardı Çorum icra dairesi diyordu uyapta ödedim borcu hala o miras kalan tarlalarda şerh gözüküyor ne yapmalıyım?
Ödedigin belgeyi vodafon avukatına atıcan hala borc gözüküyo kaldırın diyecen yoksa ben size dava acarım diyecen 5 dk kaldırıcak

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
göz korkutması tamamen 360kya satışa cıkartmazlar dedııgm gıbı kendı bıle alamaz sattıgında o parayı bu yuzden onu göze almaz çok takılma salla geç böyle korkutmalara gelme baktın cok tehdıt vari gidiyorsun huzur ve sukunetı bozmaktan sıkayetcı oluyorsun
Kardeşim bilmiyosan bilgin yoksa yorum yapıcan diye bişey yok sen kredi cektigin sırada imzaladıgın o kagıtlar var ya he işte orda bankaya senin üzerine olan mallara el koyma yetkisi veriyosun evin araban arsan ne varsa satma yetkisi var

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Beyler çok kritik vereceğiniz bilgi öncelikle bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2 tane icra dosyam var
1. cisi maaşımı kesiyor 4 te 1 ses etmiyor
2. cisi Finansbank
Bankaya 360 bin borcum var üzerime daire var
Üzerime olan daireyi satmakla tehdit ediyor
Böyle bir şey mümkün mü ?
Satabilir mi korkutuyor mu?
Bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
Daireyi satabilir ödemezsen icradan kaç daire dükkan öyle her gün açık artırma usuluyle bankalar satıyor

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,791
1,574
113
Adına bir iğne bile varsa alırlar başkan bir çözümünü bul anlaşmaya var onlarla yok yerine gitmesin evin