http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Dolandırıcılığı Dikkat !

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
476
348
63
ankaradan aradıklarını söylediler icra dosyanız var eve mi iş adresine mi gönderelim diye sordular eve gönderim dedim kapattım. 4 ay sonra bulunduğum bölgeyi tespit etmişler pttden arıyoruz icra dosyanız var iletmemiz gerek adresinizde sizi bulamadık isterseniz arabulucunun numarasını verelim dediler ben yemedim tabi ama dikkat beyler düşmeyin birileri bilgilerinizi paylaşıp çok insanı tuzağa düşürmüş aq gavatları .

Ekli dosyalar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,120
58,243
113
ankaradan aradıklarını söylediler icra dosyanız var eve mi iş adresine mi gönderelim diye sordular eve gönderim dedim kapattım. 4 ay sonra bulunduğum bölgeyi tespit etmişler pttden arıyoruz icra dosyanız var iletmemiz gerek adresinizde sizi bulamadık isterseniz arabulucunun numarasını verelim dediler ben yemedim tabi ama dikkat beyler düşmeyin birileri bilgilerinizi paylaşıp çok insanı tuzağa düşürmüş aq gavatları .
Bunun konusu 30 kez acildi kardes.senin gibi her olayi yasayan gelip buraya konu aciyor.herkes uyanik ama yinede tskrler.

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
476
348
63
Bunun konusu 30 kez acildi kardes.senin gibi her olayi yasayan gelip buraya konu aciyor.herkes uyanik ama yinede tskrler.
Konunun ne zararı var kardeş insanlar dolandırılmasın kimsenin canı yanmasın diye paylaşıyoruz kenarda dursun.

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,567
6,778
113
Teşekkür ederim haber verdiğiniz için evet bu konu var ama herhalde ev bilgilerini de artık öğreniyorlar buda yeni oyunları herhalde haber verdiğin için tekrar teşekkür ederim 🙏🙏