Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borçları Ödemesi Sonrası Kredi

sweet070707

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
16
8
herkese merhabalar

ben 2021 yilinda baya batmistim 6-7 banka icraya dustu bugun itibari ile uyapdaki butun dosyalarimi kapatmis bulunmaktayim.

normalde yasal olarak 5 sene kredi cekemezsin diye bi kural oldugu soyleniyor ama bana pek inandirici gelmedi sizlerden ricam icrasini kapatipta sonra kredi cekebildiginiz veya kredi karti alabildiginiz bir banka oldumu ve bunun suresi ne kadar zaman sonra alabildiniz..
Nasıl bir faiz ödedin dost 4 yıl için? Varlık fonuna devredilmesini falan mı bekledin

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
671
113
herkese merhabalar

ben 2021 yilinda baya batmistim 6-7 banka icraya dustu bugun itibari ile uyapdaki butun dosyalarimi kapatmis bulunmaktayim.

normalde yasal olarak 5 sene kredi cekemezsin diye bi kural oldugu soyleniyor ama bana pek inandirici gelmedi sizlerden ricam icrasini kapatipta sonra kredi cekebildiginiz veya kredi karti alabildiginiz bir banka oldumu ve bunun suresi ne kadar zaman sonra alabildiniz..
Kısa süre içinde kredi, kredi kartı alabilirsin bu biraz da sigorta durumuna gelirine bağlı. Eğer kredi puanına daha hızlı katkıda bulunmak istiyorsan teminatlı kredi kartı çıkart ve aylık düzenli limitine yakın harcama yap (tamamını değil) hesap kesilince tamamını öde

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,159
1,594
113
herkese merhabalar

Teb bankası icradan 8 ay sonra ilk kredi kartını verdi ama teminatlı yani 5k limit veriyor ama 5.5k içerden önden alıyor rehin gibi düzenli 6 ay kullandım kalktı sonra limit 80 k 1 sene içinde

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,547
6,486
113
herkese merhabalar

İşbankası kral

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
herkese merhabalar

Para blok ile 2 kredi kartı al limit fark etmez 1 adet de ek hesap 4 ay yarısını kullan ve tam ödeme yap hatta ek hesaptan 3 aylık taksit halinde para çek. 4 ay başvuru yapma 5 ayda şak diye alırsın 😂 kredi extra yüksek kredi almak istersen 6 ay bekle

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
Maaşlı çalışırken bir kaç arkadaşın bütün maaşı alır ve ATM den hesaba yatırır 30 dakika sonra çekerdim. Kırmızı renkli banka para yatırdım şak SMS geldi 8 k kredin hazır dedi . Dolar 2 TL idi 😁

Uzman 74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
116
30
28
herkese merhabalar

Puan önemli kredi kRtı ile harcama yap puanın yükselir

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,646
1,410
113
herkese merhabalar

Hadibank tan 1000 TL a101 kredikarti al her ay bunu harca öde 3 4 ay sonra genelde Denizbank kredi veriyor 15 20 bin

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
203
43
Nasıl bir faiz ödedin dost 4 yıl için? Varlık fonuna devredilmesini falan mı bekledin

son 2 bankayi nerdeyse ana para seklinde odedim varlik fonunda oldugu icin ama oncekileri hep faizli kapadik o zamanlar pek bilgimiz yoktu amacimiz hemen odemekti bilseydm beklerdim onlarida varlik fonuna dussun diye ama yaklasik 300 bine 500 bin odemisimdir 5 banka

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
236
77
28
Valla benim de puan 1400 lere falan gram bir cacık vermiyorlar, herhangi bir yere icra vs biseyim de yok. Ben de inadına başvuru yapıp duruyorum 😁

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
671
113
Varlıkta bir dönem borcum vardı o zaman bile bankadan kredi kartı almış
Valla benim de puan 1400 lere falan gram bir cacık vermiyorlar, herhangi bir yere icra vs biseyim de yok. Ben de inadına başvuru yapıp duruyorum 😁
puanın fena değil aslında. Sigortan var mı yada güncel kmh, kredi , kredi kartı, alışveriş kredisi vs gibi borç

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
236
77
28
Varlıkta bir dönem borcum vardı o zaman bile bankadan kredi kartı almış

puanın fena değil aslında. Sigortan var mı yada güncel kmh, kredi , kredi kartı, alışveriş kredisi vs gibi borç
Sigortam da var bir tane tek kredi kartım var o da 5000 verdim 5900 kredi kartı verdiler 😅onun dışında bir borç durumum yok , hea tefeci vsleri baz aliyorlarsa o ayrı 😅😅

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
671
113
Sigortam da var bir tane tek kredi kartım var o da 5000 verdim 5900 kredi kartı verdiler 😅onun dışında bir borç durumum yok , hea tefeci vsleri baz aliyorlarsa o ayrı 😅😅
Aman tefeciye kimse bulaşmasın 2-3 ay başvuru yapma düzenli kullan kartı olumlu sonuç alırsın :)