Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borçları Ödemesi Sonrası Kredi

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
203
43
herkese merhabalar

ben 2021 yilinda baya batmistim 6-7 banka icraya dustu bugun itibari ile uyapdaki butun dosyalarimi kapatmis bulunmaktayim.

normalde yasal olarak 5 sene kredi cekemezsin diye bi kural oldugu soyleniyor ama bana pek inandirici gelmedi sizlerden ricam icrasini kapatipta sonra kredi cekebildiginiz veya kredi karti alabildiginiz bir banka oldumu ve bunun suresi ne kadar zaman sonra alabildiniz..

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,232
8,607
113
herkese merhabalar

ben 2021 yilinda baya batmistim 6-7 banka icraya dustu bugun itibari ile uyapdaki butun dosyalarimi kapatmis bulunmaktayim.

normalde yasal olarak 5 sene kredi cekemezsin diye bi kural oldugu soyleniyor ama bana pek inandirici gelmedi sizlerden ricam icrasini kapatipta sonra kredi cekebildiginiz veya kredi karti alabildiginiz bir banka oldumu ve bunun suresi ne kadar zaman sonra alabildiniz..
İcra kapama sonrası 1 ay içinde akbanktan kredi çıkmıştı 5-6 sene önce

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
203
43
Aynı benim de 5 sene önce falan 5 tane icra kapatmıştım akbank 10 bin kredi 1.500 lira avans hesap vermişti 1 ay içinde

calisiyordun demi ustad maas bankan degildi yani.. ben zaten seyde yptim her banka icin 15 tl de banka haczi kaldirmasi icin para yatirdim oda bankalara bildirim gidiyormus borcu kapatmak icin.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
calisiyordun demi ustad maas bankan degildi yani.. ben zaten seyde yptim her banka icin 15 tl de banka haczi kaldirmasi icin para yatirdim oda bankalara bildirim gidiyormus borcu kapatmak icin.
Maaş bankamdı dostta şuan maaş bankam değil çalışmıyorum da puanım 1000lerde geçen ay akbanka yine kredi kartı başvurusu yaptım 2 bin limit verdi dene istersen

hkbets

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
40
18
Özellikle kredi sicili toparlayabilmek için..düşük limit bir kredi kartı alıp düzenli ödeme yapılması lazım...aksi takdirde süreç çok uzar

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
herkese merhabalar

Kardeşim daha önce yaşadım iyi dinle. Tebe gidiyosun 2000 lira blokeye para veriyosun sana 1000 tllik kredi karti veriyor. Subeden yapiyosun bunu. 3 4 ay duzenli durmadan 1000 liralik karti kullaniyosun kredi kart v.s cikyor

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
644
453
63
Kredi ve kredi kartı borçlarınızı ne bir gün önce ne bir gün sonra ödeyin, tam gününde odemediniz kredi puaninizin daha hızlı yükselmesini sağlar

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,480
2,381
113
herkese merhabalar

Kardeşim merkez bankasına güncellemr yap yada ufak bir bankaya git çalışıyorsan evraklarla güncelleme yaparsan eskiler görünmüyor ama mobil uygulamadan onay alamazsın kolay kolay

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,480
2,381
113
Kuveyt türkün önden ödemeli kredi kartı var onu kullan

Tolgarda01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
129
43
herkese merhabalar

Hadi kredi kartın yoksa basvur muhtemelen verirler..onu kullanarak kredi notunu yukseltebilirsin

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
herkese merhabalar

Acil ihtiyaç degilse verselerde alma tekrar ayni durumlari yasama dost

Forza4141

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,016
154
63
Kredi kartı düzenli ödeme yaparsan teminatlı çok rahat puanın yükseliyor

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,232
8,607
113
Ya bu bana niye cikmiyor 10 sene oldu borclari kapali bi lira vermiyor bankalar
Bankalar her sene milyarlarca kredi borcunu varlık fonuna devrediyor zararına borçlulardan alamadıkları için. O yüzden de düşük sınıf ve orta sınıf gelir düzeyine sahip sicili kötü olanlara asla 1 kuruş vermiyorlar maalesef artık