Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Holiganbet 40 Oran

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
📣 Değerli Üyelerimiz;

PSG, Chelsea, Carlos Alcaraz Garfia, Aryna Sabalenka Kazanır
40 oranlık özelimizde, Carlos Alcaraz Garfia ve Aryna Sabalenka'nın Fransa Açık'ta şampiyon olmaları gerekmektedir. Maç galibiyetleri değil, turnuva şampiyonluğu esas alınmaktadır.

Amaç ney anlamadım? Bu da mı zirt attı artık?

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,288
9,137
113
📣 Değerli Üyelerimiz;

PSG, Chelsea, Carlos Alcaraz Garfia, Aryna Sabalenka Kazanır
40 oranlık özelimizde, Carlos Alcaraz Garfia ve Aryna Sabalenka'nın Fransa Açık'ta şampiyon olmaları gerekmektedir. Maç galibiyetleri değil, turnuva şampiyonluğu esas alınmaktadır.

Amaç ney anlamadım? Bu da mı zirt attı artık?
Yok birde shellac maçı izlemeye gitsin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,569
7,282
113
Holiganlik bu resmen

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
479
83
Fransa açık tenis turnuvası 8 Haziran'da sona eriyormuş ne zaman maç veya maçlar bilmiyorum

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Arkadaşlar sorun yokki Ortada zaten tenis oyuncuları turnuva başladığından beri her maç oranı 1.04 1.07 1.10 ikiside turnuvanin büyük favorileri şuan son 16 da ikiside yarın maçları var ikiside yener 8 e kalırlar.

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Onlarda zaten çoğu kuponu yatacak diye açıyolar, mesela bu sezon açtıkları 10 oranın hepsine oynamışımdır nerdeyse, gelecek olan bile bi şekilde yatıyordu neyse ki geçen hafta kazara tuttu daha da bu siteye bi lira yok başlarım özeline kendim yapıp oynasam elli kere tutturuyorum bunlarla uğraşmayın işinizi bilirseniz olay basit 1 k at 5 k al bugün psg üst 9 korner bi de abd liginde new york üst, açtıkları özel oranı da tutmaya yaklaştı diye popolarından element uyduruyolar çakal herifler

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,197
17,039
113
Arkadaşlar sorun yokki Ortada zaten tenis oyuncuları turnuva başladığından beri her maç oranı 1.04 1.07 1.10 ikiside turnuvanin büyük favorileri şuan son 16 da ikiside yarın maçları var ikiside yener 8 e kalırlar.
Ne büyük favorisi kanka kadının şampiyonluğuna 4 oran veriyorlar

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
479
83
Hiç bir maçın garantisi yoktur ama bankoya yakın favoriler bende oynadım ama tabikide yatabiliriz

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Kardo nasıl sorun yok ya, kazanır demeyecek o zaman baştan şampiyon olur yazacak kelime oyununa ne gerek var psg yendi tabii, orda anlaştılar çok büyük zarar edecekler hemen şampiyon bilmem ne dediler

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
479
83
Kadın tenisçi dünya şampiyonu demişlerdi

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
479
83
Tek sıkıntı özel oranı düzgün açmamışlar karşısındaki tenisçi yazmıyor mesela gerçi futboldada yazmıyor

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Kadın tenisin favorisi serenadan sonra yok. Kadınlar erkek gibi degil, denk fizikleri var kim gününde olursa artık

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Bu arada sinner da cok iyi, toprak kort oldugu icin alcaraz favori ama oyle yuzde 51 falan