- 1,978
- 509
- 113
Canlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
İstanbul'daysan yakınsan çek benim payfik saat gel elden vereyim Ama komisyon alırımCanlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
tanıdığın birinin payfixi varsa ona payfix üzerinden para atıp ondan nakit çekebilirsin kankaCanlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
Hangi bankayı kullanıon kardeşim ona göre şöyle ben sana kesmeyen yöntemi soylerimCanlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
krizi fırsata çevirmekİstanbul'daysan yakınsan çek benim payfik saat gel elden vereyim Ama komisyon alırım
Sen daha beni tanımamışsın yakrizi fırsata çevirmek
İş bankasıHangi bankayı kullanıon kardeşim ona göre şöyle ben sana kesmeyen yöntemi soylerim
Gelir idaresi başkanlığı koymuşBloke 1 kere gelir içinde para varsa gider sürekli olan birsey değil yani her parayı alabilmelelri için sürekli bloke gelmesi lazim
Tm o 1 kere gelir o an para varsa gider yani şimdi para gitse hesabına birsey olmaz banada olduGelir idaresi başkanlığı koymuş
kanka 88 li misin?Sen daha beni tanımamışsın ya
Onada olduHesap ekle de yeni eklediğin hesap ta bloke olmaz reis
Hic uğraşma iş bankası sıkıntı para girdi anda tak kesio mobil vakif indir hesap açılmış yoksa eğer açar açmaz ilk ibanina bloke koyacak açtın ibana 5 10 tl birak ikincil hesap aç ona aktar bende öyle yapıyorum ikincil ibana bloke atamiolar benim de çok icra var 250 bine yakın bi bk yapamiolar vergi trafik cezasıİş bankası
Aynen öylekanka 88 li misin?
Dostum dün kesinti oldu bugün denemek için 100 attım anında kesildiTm o 1 kere gelir o an para varsa gider yani şimdi para gitse hesabına birsey olmaz banada oldu
Akbank ikinci iban nasıl açılır biliyormusunHic uğraşma iş bankası sıkıntı para girdi anda tak kesio mobil vakif indir hesap açılmış yoksa eğer açar açmaz ilk ibanina bloke koyacak açtın ibana 5 10 tl birak ikincil hesap aç ona aktar bende öyle yapıyorum ikincil ibana bloke atamiolar benim de çok icra var 250 bine yakın bi bk yapamiolar vergi trafik cezası
abi diyim o zaman sana baya büyükmüşsün senAynen öyle
Ne kadar borç ne kadar sürdü bloke gelmesiDostum dün kesinti oldu bugün denemek için 100 attım anında kesildi