Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesap Blokesi

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
Canlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
636
93
Canlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
Hangi bankayı kullanıon kardeşim ona göre şöyle ben sana kesmeyen yöntemi soylerim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Bloke 1 kere gelir içinde para varsa gider sürekli olan birsey değil yani her parayı alabilmelelri için sürekli bloke gelmesi lazim

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
636
93
Hic uğraşma iş bankası sıkıntı para girdi anda tak kesio mobil vakif indir hesap açılmış yoksa eğer açar açmaz ilk ibanina bloke koyacak açtın ibana 5 10 tl birak ikincil hesap aç ona aktar bende öyle yapıyorum ikincil ibana bloke atamiolar benim de çok icra var 250 bine yakın bi bk yapamiolar vergi trafik cezası

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Hic uğraşma iş bankası sıkıntı para girdi anda tak kesio mobil vakif indir hesap açılmış yoksa eğer açar açmaz ilk ibanina bloke koyacak açtın ibana 5 10 tl birak ikincil hesap aç ona aktar bende öyle yapıyorum ikincil ibana bloke atamiolar benim de çok icra var 250 bine yakın bi bk yapamiolar vergi trafik cezası
Akbank ikinci iban nasıl açılır biliyormusun