Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı hero1403 | Günün Kuponu

Kupon Miktarı
22000
Kupon Oranı
2.40

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Konuya gelirler simdi 200 300 msj kasarlar atarsin onlara rol bakiye ama onlar rolde acmazlar puaha

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Fark etmiyor benim için kim olduğu rastgele seçiyorum ?
Bak sen ne güzel etkinlik açıyorsun bizde aciyoruz ama sadece rol takip eden insanlarda var bu forumda az önceki rolünde 1 saat senin maci canlı açıp izledim ama sen çok msj kasana odul attın o yuzden bende onların hızına yetisemedigim icin ayırdığım vakite yazık oluyor ben rol acmak için rol takip ederim oda nasip olmuyor iste snaa bol bol sans diliyorum hayırlı geceler

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,351
2,984
113
Bak sen ne güzel etkinlik açıyorsun bizde aciyoruz ama sadece rol takip eden insanlarda var bu forumda az önceki rolünde 1 saat senin maci canlı açıp izledim ama sen çok msj kasana odul attın o yuzden bende onların hızına yetisemedigim icin ayırdığım vakite yazık oluyor ben rol acmak için rol takip ederim oda nasip olmuyor iste snaa bol bol sans diliyorum hayırlı geceler
Dostum sana atmadık diye canın sıkılmasın herkese atamam sonuç olarak ayrıca o konuda rolling bakiyesi belirtmedim kimseye çok kafana takma herkes aynı burda benim için takılır çıkarım:)

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,325
37,152
113
Bu kupon 22 bin mi ben mi yanlış gördüm

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,325
37,152
113
Millette ne paralar var valla 200 TL bulunca Kahraman sayıyoruz kendimizi :) bir aylık maaşı tek kupona basıyor adam helal olsun

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Dostum sana atmadık diye canın sıkılmasın herkese atamam sonuç olarak ayrıca o konuda rolling bakiyesi belirtmedim kimseye çok kafana takma herkes aynı burda benim için takılır çıkarım:)
Ben tek senin konunu baz alıp ta söylemedim bu durumu sürekli yasamaya başladık bu forumda ölucu bir kesim var onlar sayesinde biz rol takip edemez hale geldik mesele sadece senlen kaynaklı değil gece saat 4 senin konuyu takip edecez 2 saat sonuç pırasa olacak yine hiç gerek yok artık tanıdık arkadas disi rol takip edilmez artik çünkü kimse bizi görmüyor

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,325
37,152
113
Carabobo nun 7 dakikası kaldı Ora gelse ötekine biraz zmaan var ama