- 108,300
- 82,215
- 113
Her dikilen çam su ister,,toprağa tutunduğu an az ile yetinmeye başlar..bizler çekim yapınca az ile yetinmeyi bilmedikce iki değil 5 farklı insan olmaya mahkumuz..
Yine mi terkedildin
Modum emin ol oğuz Atay kumar oynasaydı bunların hiç birini yazamazdı 😅
Bilmediğimiz derinliklerde öyle gizli yaralar vardır ki dost anlatmaya çalışsan kimse anlamaz seni. Hep kalbinin derinlerinde saklarsın o gizli yaranı velhasıl kelam.
Dogrudur bu söz dost benim canım da o kadar yandı ki çok kötü günler geçiriyorum bu sözü okuyunca duygulandım umarım bir gün bu kötü günler geçer de bir daha ki sefere okuduğum da vay be demek istiyorum.Sözlerden mi gidiyoruz
Bi de benden gelsin
Okan bayülgen, zeki alasyanın oynadıği oyunbozan filminde
" Herkesin kötü bir günü vardır" lafı epey hoşuma gitmişti
Herşey geçerDogrudur bu söz dost benim canım da o kadar yandı ki çok kötü günler geçiriyorum bu sözü okuyunca duygulandım umarım bir gün bu kötü günler geçer de bir daha ki sefere okuduğum da vay be demek istiyorum.
Tabi ki dost ama işte yaşadığımız bu sıkıntılar biraz zor umarım hayırlısıyla atlatırız valla o günü bekliyorum mutlu olacağım günü nasip kısmet bakalımHerşey geçer
200 tlye 200 bonus aramak için forumun altini ustune getiren muhammet omer faruk cingan cikarirken admin
Akşam akşam ciğerimizi söktün
Bak bu doğru