http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hep Beraber Paylaşalım

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
6.59

Aslantug

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
146
43
Beyler Perşembe akşamı tek maçtan yattım…uzun vadeli kupon yapamıyoruz…içimizde ki hırstan kaynaklı hemen sonuçlansın diye aynı güne hatta aynı saatlere kuponu sıkıştırıyoruz ve sonuç hüsran..Sonrasında yattığımız maça isyan edip bunu koymasaydım yarın şu maç bankoydu onu koysam kazanmıştım diyoruz….genel yapımız böyle maalesef…..kasamızda 20k-30k olsa tek maça 5k atar bekleriz….bir dönem hep yaptım….

Ayın 15 inden bu yana 700 tl kaybettim…son 100 tl kaldı…cumartesi-Pazar hatta pazartesinden maçları bulup kombine kupon yapmayı düşündüm…Sınava hazırlanyor gibi maçları buldum…tek tek
gerekçeleri ile yazıcam aşağıya…sizlerden de yorum bekliyorum arkadaşlar…Herkes nasiplensin…Gece düşündüğüm maçlara son halini verip kuponu takip edicem…

1.MAÇ : Milan-Bologna : Milan uefayı hedefliyor potada…son haftalarda iyi..Bologna hiçbir

İddiası yok.Milan galibiyeti oranı : 1.55

2.MAÇ : İncheon United-Jeonbuk Huydai maçı deplesman takımı o ligin barcelonası bilen bilir...

Ev sahibi lig sonuncusu deplesman galibiyeti 1.4

3.MAÇ :Lokomotiv Zagreb-Gorica Hırvatistan ligi….ev sahibi uefa hedefinde..son iki maç kalmış…deplesmanın düşme yada herhangi bir iddiası yok.

Ev sahibi galibiyeti: 1.55

4.MAÇ :Verona-Atalanta : Atalanta galibiyeti….juventus maçındaki oyununu herkes görmüştür…matematiksel olarak şampiyonluk yarışında hala var kovalayacaktır..Taş gibi takım…

Atalanta galibiyeti: 1.40

5.MAÇ :Austira Klagenfurt –Floridsdısfer Avusturya 2 .lig maçı takımları….Ev sahibi 1 .sırada Ried ensesinde…son haftalar puan kaybı yaşamak i,stemez üst lig için….

Ev sahibi galibiyeti :1.4

Yukarıdaki 5 maçın oranı:6.59 oran yapıyor.

Beyler haftasonu maçları arasında güvendiğim 5 maç yukarıda gibi….başka maçı olan varsa yazsın lütfen…paylaşalım…bu maçlara ekleyebilirim…10 oran bulup 100 misli atıcam…

Herkese bol şans şimdiden

ASLANTUG

Kupon miktarı 100₺
Kupon oranı 6.59
Kupon kazancı 659₺

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
bu şekilde çok kupon yaptım beraberlik yakıyor ciramı valla yinede iyi analiz değerlendirilir

Aslantug

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
146
43
bu şekilde çok kupon yaptım beraberlik yakıyor ciramı valla yinede iyi analiz değerlendirilir
yıl 2016 da 80 oran buldum.500 misli girmiştim...son maçım torino-milan idi...milan galibiyeti gelse idi 40k para alıyordum...milan 67 de öne geçti..Bacca ile torinoda 74 de cevap verdi yanlış değilsem...1-1 bitti..içime nasıl oturdu var ya...

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
o
yıl 2016 da 80 oran buldum.500 misli girmiştim...son maçım torino-milan idi...milan galibiyeti gelse idi 40k para alıyordum...milan 67 de öne geçti..Bacca ile torinoda 74 de cevap verdi yanlış değilsem...1-1 bitti..içime nasıl oturdu var ya...
o gunden beri milqnq tovbe ettin dimi ama herkes bu mantijla bu maclara basacak idsa yedirir mi sence bu oranlqaei bize en az 2 si patlar