- 5,228
- 7,366
- 113
Ne alakavallahi özlemişim tekrar böyle bir oyun çıkması çok güzel daha 1 ay olmadı başlayalı kafadan 2000 lira kazandım
Ekli dosyayı görüntüle 228220
Knight mi dost buvallahi özlemişim tekrar böyle bir oyun çıkması çok güzel daha 1 ay olmadı başlayalı kafadan 2000 lira kazandım
knightın aynı mekanikleri falan yeni çıktı 2 senedir bekliyoduk rise online adıKnight mi dost bu
bu tarz oyunlarda alım satım yapılıyorNe alaka
Doğuş oyun oynamaya başlamış .biraz çar kasıp satınca ödeyecek benc borcunu2-3 ay önce gece karnım aç yemek yicem 50 atarmısın yarın atarım dedin halden anlayıp hemen göndermiştim. son 2 ayda 10 kere özelden yazdım cevap vermeye tenezzül bile etmedin 3 maymunu oynuyosun. kaçtır kuponlarına kızgın ifadesi atıyorum ama işine gelmiyor insanda biraz utanma olur hocam ödemiceğiniz 3 kuruş borcu neden istiyorsunuz ayıp. 50 lirasında değilimde oynamaya paran var çekiliş yapmaya paran var herşeye var ama beni siklemiyorsun yüzsüz herif. kalıbını sikeyim doğuş sahtekarı
geçenki gibi yazıyı reportlayıp sildirtirDoğuş oyun oynamaya başlamış .biraz çar kasıp satınca ödeyecek benc borcunu![]()
Doğuş Çay yanlış anlama ama 50 lira için ölü taklidi yapan adam gotunu de satargeçenki gibi yazıyı reportlayıp sildirtir
o gece 100 liram vardı yemek alcam diyince dayanamadım yarısını attım. açlık zor 100 kere yaşadım halden anlamada master yaptım iyi niyetliyimde böyle göz göre göre taşok geçilince dokunuyor insana be vallahiAyıp ya bide post atıyor kupon yapıyor adam zoruna gider insanın
Knk benimde sigaram yok ya bı sigara atsana valla böyle post da açmam yüzsuzluk yapmam en azındano gece 100 liram vardı yemek alcam diyince dayanamadım yarısını attım. açlık zor 100 kere yaşadım halden anlamada master yaptım iyi niyetliyimde böyle göz göre göre taşok geçilince dokunuyor insana be vallahi
yaa görende direk para kazanılıyor sanacak sanki oyun oynayıp para kazanılan tek oyun bu...!vallahi özlemişim tekrar böyle bir oyun çıkması çok güzel daha 1 ay olmadı başlayalı kafadan 2000 lira kazandım