- 8,011
- 3,956
- 113
Arkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Dost yatırım bonuslarinin çoğunda limit var 600 700 lira anca ekliyolar yatırim bonusunu bence bonus almadan devam et.Arkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Alma bonus falan 2-3 adım oynayacaksın zaten kasa at yatırım bonusu almak yerineArkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Kasa atmak ilk elde düşünüyorum ama sonrasında zor çünkü ödeme yapmam lazım çok fazla riske girmemem lazımAlma bonus falan 2-3 adım oynayacaksın zaten kasa at yatırım bonusu almak yerine
Şunu kabul edelim mantıklı seçim olduğuna inanıyorsan gerisi olacağı varsa oluyor bol şans bildiğin gibi oynaKasa atmak ilk elde düşünüyorum ama sonrasında zor çünkü ödeme yapmam lazım çok fazla riske girmemem lazım
Bol şans kanka kasan yüksek zaten hiç bonus işine girme sonra absürt şeyler cikartiolar at vbete kafan rahat rahat oynaArkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Bol şans reisKasa atmak ilk elde düşünüyorum ama sonrasında zor çünkü ödeme yapmam lazım çok fazla riske girmemem lazım
Kasa ile git dost bonuslar çevrimi çokArkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Düz oyna bence dost bol sansArkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Aynen öyle çoğu zaman ana para ile ulaşmak istediğin hedefe kayıp bonusu ile daha fazla ulasabiliosunKumar hayatımız boyunca yatırım bonusu almamışımdır sanırım.
Belki yatırıma freebet
Kayıp bonusu candır 😄
Ama en mantiklisi tumbet %40 pzt bonusuArkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Bol şanslarArkadaşlar 5k ile güzel yatırım bonusu veren site tavsiye eder misiniz?
Butra bı 2 li basket varmı maç önü sağlamDüz oyna bence dost bol sans
Hayatta girmem o siteyeRoketbet var ama en fazla 2 bine 2 bin freebet veriyor bide ana bakiye 5 kat cebrim freebet 3 maç 1.6 oran