- 15,256
- 7,580
- 113
E madem bildigi var guvendin bakiyenin hepsini niye atmadin 20 lira biraktin kasada
E madem bildigi var guvendin bakiyenin hepsini niye atmadin 20 lira biraktin kasada
20 lira çok güzel durmuyor mu baya uzun zaman oldu bakiyem de o parayı görmeye li biraz dursun orda oE madem bildigi var guvendin bakiyenin hepsini niye atmadin 20 lira biraktin kasada![]()
Demistim ustad Keşke oynasaydın rahat geldiwestern sydney maçı ilk yarı 0,5 üst 1,50 oranı var değerlendirilebilir
Hayaller 2-2 gercekler 1-1Gooooolllll geliyoooooo iyi izleyin dep atar sonra ev atar 2.2 ms
Vallahi yaktılar reis beni de@Umutks41 adamida yaktiniz
Dedim seni dinlesin diye bosver ya dedi ne onu dinlicem 1 tane bildi diye simdi kendini tipster zamneder dedi bosver dedi yoksa ben soyledim seni dinlesin diyesacramento 92,5 üst dedim 90-90 uzadı maç wonlayacaktık![]()
ahahahahah dınlemelıydı hata yaptıDedim seni dinlesin diye bosver ya dedi ne onu dinlicem 1 tane bildi diye simdi kendini tipster zamneder dedi bosver dedi yoksa ben soyledim seni dinlesin diye![]()
Kasiniyorsun 53 olmus
canımsınDedim seni dinlesin diye bosver ya dedi ne onu dinlicem 1 tane bildi diye simdi kendini tipster zamneder dedi bosver dedi yoksa ben soyledim seni dinlesin diye![]()