http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti heavygot / NBA Analiz

Kupon Miktarı
816
Kupon Oranı
3.71

heavygot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
311
149
43
kasti şekilde kaçırıyor ve yavaş hücum ediyorlar bu kadar bariz belli edilen maçları seçtiğimde bir kez daha soğuyorum nbaden

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,717
3,448
113
fornerın eline bakıyo adamlar o da çalışmasa ekmek getirecek yok

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,717
3,448
113
kasti şekilde kaçırıyor ve yavaş hücum ediyorlar bu kadar bariz belli edilen maçları seçtiğimde bir kez daha soğuyorum nbaden
Nba hep aynı uzak durmak daha iyi şimdi bi çeyrekte 70 sayıda atarlar neye anlaştılarsa ona göre oynuyolar

heavygot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
311
149
43
isteyince nasıl atiyorlar ozellikle tatuma bakın sayısı yoktu ilk per randle da sayı atamadı oda başlar birazdan ama 55-56 sayı çıkar boş yere gitmiş olur

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,717
3,448
113
isteyince nasıl atiyorlar ozellikle tatuma bakın sayısı yoktu ilk per randle da sayı atamadı oda başlar birazdan ama 55-56 sayı çıkar boş yere gitmiş olur
aynen belli olmaz bazen ilk çeyreği düşürüp canlıyı şişiriyolar inşallah öyle olur

heavygot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
311
149
43
32 sayı böyle devam ederlerse çıkarlar da devam edeceklerini sanmıyorum randlea talimat ağır gelmiş belli ki boyalı alan adamı sayısı yok kaçırıp duruyor gözü kapalı atması gereken orta mesafesini bile sokamiyor