- 1,540
- 742
- 113
Aynen kriptoya gecti devlet havale sıkinti oluyorBeyler böyle bi mail gelmiş ödemeyi kripto istediklerini görene kadar gerçek zannettim maili gönderende bu , e devlete bakıyorum hiçbişey yok temiz herşey
Ekli dosyayı görüntüle 745585Ekli dosyayı görüntüle 745586
Ekli dosyayı görüntüle 745587
Köprü var ama satsam alırsın değil miBeyler böyle bi mail gelmiş ödemeyi kripto istediklerini görene kadar gerçek zannettim maili gönderende bu , e devlete bakıyorum hiçbişey yok temiz herşey
Fulgurpay 🤣Aynen kriptoya gecti devlet havale sıkinti oluyor
Ulan yav.şa klar bide iban hesap no atmışlar öde diye resmi yerden gelmiş gibi 🤣 vay be dolandıcılıkta altın çağBeyler böyle bi mail gelmiş ödemeyi kripto istediklerini görene kadar gerçek zannettim maili gönderende bu , e devlete bakıyorum hiçbişey yok temiz herşey
Erkenden öde cezayı indirim olurBeyler böyle bi mail gelmiş ödemeyi kripto istediklerini görene kadar gerçek zannettim maili gönderende bu , e devlete bakıyorum hiçbişey yok temiz herşey
Linklere tıklama sakın patates ederler sil gitsinBeyler böyle bi mail gelmiş ödemeyi kripto istediklerini görene kadar gerçek zannettim maili gönderende bu , e devlete bakıyorum hiçbişey yok temiz herşey
Ben dün aldigim hediyelerle ftn olarak ödedim devlet babamiza kardeşim sizde ödeyin borcunuzu 🤣🤣🤣Aynen kriptoya gecti devlet havale sıkinti oluyor
Bunun teknoloji ile alakası yok dost.Hayır bide teknolojiden anlamayıp inananlar yüzde yüz vardır ne paralar kaldırıyolardır
Sende buraya mi takildin reis kshsisjsudjdBu yalan 1 iş günü değil normalde 15 gün içinde %25 indirim oluyordu bunlar dolandirici
Yok ben gerçek ceza yedim 45kSende buraya mi takildin reis kshsisjsudjd