Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

HAYVANLARA BİR KAP SU

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
ARKADAŞLAR HAVALAR MALUM AŞIRI SICAK DÖNEME GİRDİ DIŞARIDA DENİZ AŞIRI YERLERDE HAYVANLAR İÇİN SU BULMAK ÇOK ZORLAŞIYOR. EN FAZLA 10 DAKİKANIZI ALIR DAMACANA ALTINI KESİP KOYABİLİRSİNİZ. KEDİLER KUŞLAR KÖPEKLER SİZİN SAYENİZDE HAYATTA KALABİLİR BU BÜYÜK BİR İYİLİKTİR . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER

ckmadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
898
157
43
aga bu konuyu acarak bana kedımı hatırlattın 2 kedım var birinin adı fıstık digerınınkıde zeytin kedı ama hayatımda boyle kedıler gormdım cok akllıllıardı alman kedısımı dıyım artık baya akllılar anlayın )) . 3 gündür zeytin isimli kedim kayboldu aradım heryrı bulamadım hala suphelıyım acaba ne olmus dıye sımdı dıceksınız bu adam kafayı mı dıceksınız hayvan sevgısıde baska oluyormus sımdı anlıyorumm kaybolan bu kedının yerını tutabılen kedı olcagını sanmıyorum . Bır tane kopekt vardı yıllar once bu sekılde kaybolmustu cok talıhsızım bu yonden walla

ckmadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
898
157
43
hayvanlara karsı asırı sevgılı bırısıyımdır . Insanlara o kadar degıl sonra sımarıyorlar )

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Onlarca hayvan türü besledim şimdi kocaman kaplumbağa ve balıklarım var . kaplumbağayı bi hayvanat bahçsine vermeyi düşünüyorum alanı çok dar geliyor çünkü. ama kedi köpek olsun hiç beslemedim onların ortamı dışarı olarak görüyorum her hayvanı doğasında bırakmak dünyanın geleceği içinde çok önemli. kötü insanlar malum heryerde haberlerde görüyoruz hergün ama biliyorum ki onlardan fazla iyi insanlar var.

ckmadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
898
157
43
Onlarca hayvan türü besledim şimdi kocaman kaplumbağa ve balıklarım var . kaplumbağayı bi hayvanat bahçsine vermeyi düşünüyorum alanı çok dar geliyor çünkü. ama kedi köpek olsun hiç beslemedim onların ortamı dışarı olarak görüyorum her hayvanı doğasında bırakmak dünyanın geleceği içinde çok önemli. kötü insanlar malum heryerde haberlerde görüyoruz hergün ama biliyorum ki onlardan fazla iyi insanlar var.
her hayvanı doğasında bırakmak cümlesını kullanmsında zor kardesım bu

Loftusias

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
139
51
28
aga bu konuyu acarak bana kedımı hatırlattın 2 kedım var birinin adı fıstık digerınınkıde zeytin kedı ama hayatımda boyle kedıler gormdım cok akllıllıardı alman kedısımı dıyım artık baya akllılar anlayın )) . 3 gündür zeytin isimli kedim kayboldu aradım heryrı bulamadım hala suphelıyım acaba ne olmus dıye sımdı dıceksınız bu adam kafayı mı dıceksınız hayvan sevgısıde baska oluyormus sımdı anlıyorumm kaybolan bu kedının yerını tutabılen kedı olcagını sanmıyorum . Bır tane kopekt vardı yıllar once bu sekılde kaybolmustu cok talıhsızım bu yonden walla
Aynen kardeşim benimde öyle bir kedim vardı çok akilliydi. Bende senin gibi kaybettim aylarca aradım sokak sokak cadde cadde mahalle mahalle aramadigim yer kalmadı. Aradan tam 7 yıl geçti hala düşündükçe yüreğim sizlar gözlerim bugulanir.

Loftusias

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
139
51
28
Geçen bi kedi aldim eve gitti eve pisledi terlik attim :)
Biraz senin bilincsizliginden olmuş bir leğenin içine kum dolduracaktin ve kediyi ilk etapta kendin kumun icine koyacaktin ve o şekilde nereye yapacağına alisacakti

Loftusias

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
139
51
28
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum çok önemli ve hassas bir konuya dikkat çektiğiniz için.