- 11,505
- 10,019
- 113
aha bizim tostçu gelmişHadi haylan kazan sonra yaylan
aha bizim tostçu gelmişHadi haylan kazan sonra yaylan
kupa maçları tekinin gol atmasına bakar her şeyİy gol atanı cogaltiyorlar sanki bizim rollerde🥴
Ayip lo 🥺Ekli dosyayı görüntüle 827195
ifşan elimde sinan
Bırak bu kafiye işlerini sinanHadi haylan kazan sonra yaylan
Gazozuna olsa yinede değişmiyor tarla çamurlu 90+kupa maçları tekinin gol atmasına bakar her şey![]()
yine sabah yapıyoruz o zaman yapacak bir şey yokGazozuna olsa yinede değişmiyor tarla çamurlu 90+
Kardeşim ss bana ait bi daha izinsiz kullanırsan topuğundan mıhlarımEkli dosyayı görüntüle 827195
ifşan elimde sinan
Giyinir siktirolur giderim işe şimdi uyu uyan bir sürü iş amkyine sabah yapıyoruz o zaman yapacak bir şey yok![]()
tam ss i bilerek atmadım yazdığı arkadaş rahatsız olmasın diyeKardeşim ss bana ait bi daha izinsiz kullanırsan topuğundan mıhlarım
Kafiyesiz duramam inanBırak bu kafiye işlerini sinan
Takip et rollü, say basketleri ulan
Sende yok din iman
Kazandıklarınla tema vakfına bağışla bin fidan
dünkü gibi miGiyinir siktirolur giderim işe şimdi uyu uyan bir sürü iş amk
Atışma mı yapıyoruzKafiyesiz duramam inan
Saymaktan çikti bu can
Din iman tehlikede etraf duman
Fidan dikersem şaşırır alemi cihan
ahahahahahahahaAtışma mı yapıyoruz
Hemen misilleme geldi puhaha
Yarın sızıp kalabilirim gelince evdeki tüm alarmları kurcam çocukların ipedine kadar 🥴dünkü gibi miözeller kaçmasın bak yarın psg-tothennam var
Bırakalım rollingi uyu abi maçlar bitince kasa kalsın çekim vereyim olmaz öyleGiyinir siktirolur giderim işe şimdi uyu uyan bir sürü iş amk
valla yarın güzel özeller açar holi o maçaYarın sızıp kalabilirim gelince evdeki tüm alarmları kurcam çocukların ipedine kadar 🥴
Şairim ben awAtışma mı yapıyoruz
Hemen misilleme geldi puhaha