- 5,414
- 4,351
- 113
Uyku yok kahvem sigaram yanımda yorğunlukta yok bünye sağlam şükürBırakalım rollingi uyu abi maçlar bitince kasa kalsın çekim vereyim olmaz öyle
Uyku yok kahvem sigaram yanımda yorğunlukta yok bünye sağlam şükürBırakalım rollingi uyu abi maçlar bitince kasa kalsın çekim vereyim olmaz öyle
kralını çağırırım buraya sinanŞairim ben aw
ohhh kahve mi günde 9 adet sade şekersiz içiyordum içki içene kadarUyku yok kahvem sigaram yanımda yoğunlukta yok bünye sağlam şükür
O zmaan devam parsens sen götünü başını salliyon şarkı yok burada değilsin iyiki özel oran kazandın ver kendini artıkUyku yok kahvem sigaram yanımda yorğunlukta yok bünye sağlam şükür
Aynen sade kahve ve muroo candır gerisi haylana heyecandır😂🤣🤲ohhh kahve mi günde 9 adet sade şekersiz içiyordum içki içene kadar![]()
Sen şair degil sıradan insansınkralını çağırırım buraya sinan
ben kendimi verirsem sen çok kazanır kendini kaybedersin olmaz öyle biraz zorlamalıO zmaan devam parsens sen götünü başını salliyon şarkı yok burada değilsin iyiki özel oran kazandın ver kendini artık
Djjj gönder gelsin
@dost kop gel adaşSen şair degil sıradan insansın
Ruzgar degil ufak bir yelsin
Sinan şairdir alem bilsin
Sen degil zaten kralın gelsin
Aha ayvayı yedik bir şairimiz eksikti oda tamamSen şair degil sıradan insansın
Ruzgar degil ufak bir yelsin
Sinan şairdir alem bilsin
Sen degil zaten kralın gelsin
Gol gelsin şaire şiir kitabi için para lwzim jggAha ayvayı yedik bir şairimiz eksikti oda tamam
Şuan eksik olan tek şey gol
Ikinizide ust uste koymasam iyi 😃😃
Başlatma alemi cihandanKafiyesiz duramam inan
Saymaktan çikti bu can
Din iman tehlikede etraf duman
Fidan dikersem şaşırır alemi cihan
özel oran > manita
Senin yaptığın kafiye, biramdaki köpükler,Ikinizide ust uste koymasam iyi 😃😃
@Solskjaer sen kıyafetleri giy abi sabaha kadar mesaimiz varEn yakın maçlar yine 3 civarları ondan sonra sabaha kadar var
La maç yok vallahi yok@Solskjaer sen kıyafetleri giy abi sabaha kadar mesaimiz var![]()