Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayday Oyun Hesabı

Fiore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
749
200
43
Arkadaşlar iyi haftasonları,
Geçen bi tivit gördüm biri hayday çiftlik oyunu var ya o hesabını 30 bin tl ye satmış çoğumuz eğlencesine oynuyoruz bunu ama satışı varsa bu kadar iyi paraya ben de satarım hesabımı :D nerde yapılıyor bu oyunların satışı bilgisi olan var mı ?

sdwtnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
111
94
28
Geçen bi tivit gördüm biri hayday çiftlik oyunu var ya o hesabını 30 bin tl ye satmış çoğumuz eğlencesine oynuyoruz bunu ama satışı varsa bu kadar iyi paraya ben de satarım hesabımı :D nerde yapılıyor bu oyunların satışı bilgisi olan var mı ?
İtemşatış Gibi Sanal Pazar Yerlerinde

Levent0505

Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
608
113
105 Level var isteyen varsa veririm

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
701
113
kucukken pc de facebok dan oynuyodum la

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,028
4,424
113
Ben clash of clans oynuyordum çok alım satım yaptım en son bıraktım onu da knight online in yerini tutmuyor bu oyunlar onu da oynamaya vaktimiz yok valla para edeceğini bilsem satarım ama artık tüm online oyunlar para yatirmadan birşey yapılmaz hale gelmiş eskiden ne güzel para yatırmadan oynaniyordu

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Ben clash of clans oynuyordum çok alım satım yaptım en son bıraktım onu da knight online in yerini tutmuyor bu oyunlar onu da oynamaya vaktimiz yok valla para edeceğini bilsem satarım ama artık tüm online oyunlar para yatirmadan birşey yapılmaz hale gelmiş eskiden ne güzel para yatırmadan oynaniyordu
metin 2 için royale online mobil versiyonu var. Telefon aldım bakalım çift hesap var, zarar mı ettirecek kâr mı göreceğiz

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,480
2,381
113
Max hesabın olması gerekiyor güzel paraya satmak için ben 3 hesabımı sattım

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,153
13,793
113
Bende kafa topu 2 hesabı alabilirim düzgün karakter varsa zeus ve üstü