23 Tem 2023 #41 YoXuL Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 18,715 11,009 113 Darq6784' Alıntı: Kykda kalıcam prefabrik yurt yapacaklarmış hataya yine de gelmeyeyim mi Genişletmek için tıkla ... Sen kendine niye işkence ediyon yapacakları yeri iyi bir şey sanma derim. Hayat standardin çok düşer bilgin olsun
Darq6784' Alıntı: Kykda kalıcam prefabrik yurt yapacaklarmış hataya yine de gelmeyeyim mi Genişletmek için tıkla ... Sen kendine niye işkence ediyon yapacakları yeri iyi bir şey sanma derim. Hayat standardin çok düşer bilgin olsun
24 Tem 2023 #42 mustafikri Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 396 287 63 lisede hastanede staj yapıyordum hepatitli birinden kan aldım sonra iğnenin ucunu kapatla kapatmaya çalışırken koluma sapladım tabi benim daha algılar açılmadı hepatitli olduğunu filan bilmiyorum sonra hasta hepatitli imiş hastayı buldular beni aldılar aşı maşı derken bulaşmadı allahtan
lisede hastanede staj yapıyordum hepatitli birinden kan aldım sonra iğnenin ucunu kapatla kapatmaya çalışırken koluma sapladım tabi benim daha algılar açılmadı hepatitli olduğunu filan bilmiyorum sonra hasta hepatitli imiş hastayı buldular beni aldılar aşı maşı derken bulaşmadı allahtan
25 Tem 2023 #43 Milito41 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,071 381 83 beyler kredi çektim 100 k ayın 26 sında ilk ödemesi var ama ödeyemeyecegim ne olur ödemezsem ilk ayı
25 Tem 2023 #44 victor11 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 407 285 63 Milito41' Alıntı: beyler kredi çektim 100 k ayın 26 sında ilk ödemesi var ama ödeyemeyecegim ne olur ödemezsem ilk ayı Genişletmek için tıkla ... ilk ay ödemezsen sorun olmaz da ikinci ay max 3 aya icraya düşer misliyle ödersin
Milito41' Alıntı: beyler kredi çektim 100 k ayın 26 sında ilk ödemesi var ama ödeyemeyecegim ne olur ödemezsem ilk ayı Genişletmek için tıkla ... ilk ay ödemezsen sorun olmaz da ikinci ay max 3 aya icraya düşer misliyle ödersin