- 103,133
- 58,256
- 113
Bol şans abiBoyle bi kupon yaptim bakalim ne olcak.Ekli dosyayı görüntüle 265488
Eyw broBol şans abi
Valla isler biraz karisik ama simdilik susayim ben duruma gore yarin kupon sonu aciklama yaparim 😁Gelirse muazzam olur
Hayırdır inşallahValla isler biraz karisik ama simdilik susayim ben duruma gore yarin kupon sonu aciklama yaparim 😁
Kardes 100le 1k arasi basabiliyorsun her x icin 1 kupon yapabiliyorsun.cok karisik is.100 bassam 10k alirim tutarsa 500 basarsam 50kAbi yaysaydın keşke hepsini 3-4 bandına sıkıştırmışsın
500 mislide 40000 ekstra mi verecek
Uzun hikaye bro.duruma gore konusuruz kazaninca yada kaybedince 😉Hayırdır inşallah
Tamamdır dost görüşmek üzereUzun hikaye bro.duruma gore konusuruz kazaninca yada kaybedince 😉
Umarim guzllikle gorusurux brom 😉 won cekerse ilac olckTamamdır dost görüşmek üzere
bol şanslar dostBoyle bi kupon yaptim bakalim ne olcak.Ekli dosyayı görüntüle 265488
karışık değil dost gelirse 500 *100 + kupon kazancını alıcaksın :dUzun hikaye bro.duruma gore konusuruz kazaninca yada kaybedince 😉
Bol şans dostBoyle bi kupon yaptim bakalim ne olcak.Ekli dosyayı görüntüle 265488
Bonusmu bu nedir bu olay ?Abi yaysaydın keşke hepsini 3-4 bandına sıkıştırmışsın
500 mislide 40000 ekstra mi verecek