- 103,136
- 58,257
- 113
Gelsin de verme. Bol şansGelirse forumda etkinlik acan arkadaslardan 1 kisiye 2 ftn roll kasasi vericem detaylari kazanirsak konusurum sectigim kisiyleEkli dosyayı görüntüle 381353
Anlamadim ne demek istedin.eyw saolasin bu aradaGelsin de verme. Bol şans
Bugün sanırım 1k dağıttım benden fazla etkinlik kazandıran yoktur bugün. Yine dd boşver çok kızgınım. Gelmek üzere unarım gelirAnlamadim ne demek istedin.eyw saolasin bu arada
Muhattap oldugun adamlari secersen bu sorunlari yasamazsin.burda herkesle muhattap olunmuyor.neyse etkinlikler icin tskrler bol sanslarBugün sanırım 1k dağıttım benden fazla etkinlik kazandıran yoktur bugün. Yine dd boşver çok kızgınım. Gelmek üzere unarım gelir
Pardon hocam ben seni de görmüştüm demek yanlış görmüşümMuhattap oldugun adamlari secersen bu sorunlari yasamazsin.burda herkesle muhattap olunmuyor.neyse etkinlikler icin tskrler bol sanslar
Yine anlamadim kardes cok devrik cumle yaziyorsun yahu.alkol kullandinmi?senide gordum derken bana parami attin?Pardon hocam ben seni de görmüştüm demek yanlış görmüşüm
Yok şu an alkolsüzüm. Hocam neyi uzatıypruz tamam kolay gelsin umarım gelir.Yine anlamadim kardes cok devrik cumle yaziyorsun yahu.alkol kullandinmi?senide gordum derken bana parami attin?
Var ama roll simdi deil aksama olcak simdi kimse yok zaten baksanaRoll için aday var mı bu arada?
Kardes sen bayagi gerginsin be dediklerin anlasilmiyorki senide gordum diyorsun ne anlamda gordun anlamadim onu sordum bu uzatmakmi oluyor?Yok şu an alkolsüzüm. Hocam neyi uzatıypruz tamam kolay gelsin umarım gelir.
Var. Gönderiyim mi mesjlarımıVar ama roll simdi deil aksama olcak simdi kimse yok zaten baksana
GonderVar. Gönderiyim mi mesjlarımı
Yok hiç gerdin değilim emin ol. Sadece ben şırda ne dağıttım bi bak son mesajlarma lütfen. Bu hitap zor geliyor banaKardes sen bayagi gerginsin be dediklerin anlasilmiyorki senide gordum diyorsun ne anlamda gordun anlamadim onu sordum bu uzatmakmi oluyor?
Yahu ne hitabi kardesim ben sana nerde ne dedimde tribe girdin anlamadimkiYok hiç gerdin değilim emin ol. Sadece ben şırda ne dağıttım bi bak son mesajlarma lütfen. Bu hitap zor geliyor bana
Gülmekten kiriliyorumYahu ne hitabi kardesim ben sana nerde ne dedimde tribe girdin anlamadimki