- 6,798
- 5,496
- 113
Ben 240la baglandim 30 dkda 1e dustu 20 dk 1de kaldi ciktim beklemedimbu saatte bu sıra ne böle 1 sattır canlıda beklıyom hıc dusmuyor![]()
ordan cik finans bölümüne gir saydir biraz ekliyor hemenbu saatte bu sıra ne böle 1 sattır canlıda beklıyom hıc dusmuyor![]()
10 dk ya başlıyo
45 dklik heyecan olsun10 dk ya başlıyo
sıradayım bende oynarım aynısı belki tanımlanmasını bekliyom kuyrukta😁45 dklik heyecan olsun
finans bolumune gir hemen bağlanıyor sabah beri bekliyorum desıradayım bende oynarım aynısı belki tanımlanmasını bekliyom kuyrukta😁
Nasil bi mac izlemek isterdimatıyor atiyor iptal ediyorlar 4 gol oldu 3 iptal etti allah kahretsin sizi
Denedim bi kupon yaptim gelirse etkinlik acicam broBol şans hadi devamı da gelsin bro
Sen dümeni düzelt kardeşim önce inşallahDenedim bi kupon yaptim gelirse etkinlik acicam bro
izleyecem bitsindeNasil bi mac izlemek isterdim
Duzelmiyor ruzgar karayelden esiyorSen dümeni düzelt kardeşim önce inşallah
ooo süper olmuş bu bolşanslar50 lira bonusu chelsea -2.5 ve bayern m. Yener dedim 400 oldu .2. Kuponda fransa 2. Ligde bi maca devre arasi sifir dedim cekime yetmedi oran bende atletic bilbao bi gol atar dedim sirf oran tamamlamak icin ekledigim 1.22den yatmam umarim hep yuksek oran oynadim.ilk yari atamadi ama baskin gelirse kasa 1036 oluyor 200 cekebilcem hic param yok cok iyi olucak ben maci izlemeye gidicem gsrz arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 173834Ekli dosyayı görüntüle 173835