- 17,489
- 8,270
- 113
Ortalık yangın yeri biraz bekleyeceğiz elenen arkadaşları görelim bi
Bankamatikte brkledigim an aklıma geldiOrtalık yangın yeri biraz bekleyeceğiz elenen arkadaşları görelim bi
@Doncaster bı tesekkurde bende yigido@Doncaster dostumuza teşekkür ederiz sponsorluktan dolayı
Bol şans kardesmOrtalık yangın yeri biraz bekleyeceğiz elenen arkadaşları görelim bi
bir ben sponsor edinemedim şu forumda 😂 bol sans@Doncaster dostumuza teşekkür ederiz sponsorluktan dolayı
Bol şansOrtalık yangın yeri biraz bekleyeceğiz elenen arkadaşları görelim bi
3 kişiye attı@Doncaster Dostumuz her yazana mı attı yoksa konudaki herkese mi. Biz hariç herkese yazmış
şabanın filminde inşaata eleman götürürken ki gibi olsun sen sen sen diye ahhaha@Doncaster Dostumuz her yazana mı attı yoksa konudaki herkese mi. Biz hariç herkese yazmış
Sen gelme ulan dedi bana 🤣şabanın filminde inşaata eleman götürürken ki gibi olsun sen sen sen diye ahhaha
6 kişi3 kişiye attı
Göremediklerimi de görcem dost sıkıntı yok şuan böyle oldu@Doncaster Dostumuz her yazana mı attı yoksa konudaki herkese mi. Biz hariç herkese yazmış
Biz dm atmadık diye oluyor bunlar da neyse tadı kaçtı sağol dost kesene bereketGöremediklerimi de görcem dost sıkıntı yok şuan böyle oldu
valla söylenenler oldu adama ama bakıyorum herkes roll açtı bu forumu mutlu edemezsin yaBiz dm atmadık diye oluyor bunlar da neyse tadı kaçtı sağol dost kesene bereket
Başımı kuma gömmüşum görmüyorum6 kişi
Huhuhuhu Koskoca adamı goremiyormusunGöremediklerimi de görcem dost sıkıntı yok şuan böyle oldu
Bol şansOrtalık yangın yeri biraz bekleyeceğiz elenen arkadaşları görelim bi
bide ben şansimi deneyi verim 🍾 şişe ile uğurluyoruz 😂Sen gelme ulan dedi bana 🤣
Bol sans o zamanGöremediklerimi de görcem dost sıkıntı yok şuan böyle oldu