helal dost sıkı takıptesın
@Erkan4235 in tavsiyesi bu yönde dosthelal dost sıkı takıptesın
Beni karıştırma dost ben maçlar bitince damlarim bu taktiği iskorpit dosttan öğrendim@Erkan4235 in tavsiyesi bu yönde dost
Ne güzel senaryolar üretiyon dost ama tam sinema olcakken o tatsız olay yasaniyo dost başrol ölüyocapraza gerek yok dost ne kazanacaksın o zaman hadi 4 5k verse at capraza
bu sekılde anlamı yok gelme ıhtımalı yuksek bol sanslar
✅ 🧐@Daimon bi yeşilde buraya reis
TbrklerArkadaşlar tek maç kaldı sizce liverpoll 7 korner atarmi ?Ekli dosyayı görüntüle 223450
1 kişiye atcaksan @erhanbey22 e atmalısın dostum takip etti emeği varBu hafta çok kaybettim çekiliş amacinile atmadım o yüzden kimsede like atmamış ama 1 kişiye 25 TL şans parası göndereyim hakkınızı helal edin haftaya daha fazla çekiliş yaparım@Daimon
Kazancın daim olsun reisBu hafta çok kaybettim çekiliş amacinile atmadım o yüzden kimsede like atmamış ama 1 kişiye 25 TL şans parası göndereyim hakkınızı helal edin haftaya daha fazla çekiliş yaparım@Daimon
Dostum admin kararı versin ben karışamam1 kişiye atcaksan @erhanbey22 e atmalısın dostum takip etti emeği var
Gelirse çekiliş değil bu istediğin kişiye atıver atcaksanDostum admin kararı versin ben karışamam
Adminlik bi durum yok kardes.istedigine atarsin.at erhana sende kurtul modda kurtulsun 😁Dostum admin kararı versin ben karışamam