http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet HAGB Bozulursa Ne Olur

gorselik504

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
1,123
113
Merhabalar çok sevdiğim bir arkadaşım 1 yıl 8 ay ceza almıştı fakat mahkeme hükmün açıklanmasını geri bırakmış sonrasında tekrardan bir suç işlemiş ve o dosyadan Beraat almış ama tekrardan eski dosyası açılmış bu konuyla alakalı düşünceniz nedir içeri girer mi kendisi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,780
10,659
113
girse ne olur girmese ne olur hayatı bitmiş o şahsın

Mk10airlines

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
98
88
18
Merhabalar çok sevdiğim bir arkadaşım 1 yıl 8 ay ceza almıştı fakat mahkeme hükmün açıklanmasını geri bırakmış sonrasında tekrardan bir suç işlemiş ve o dosyadan Beraat almış ama tekrardan eski dosyası açılmış bu konuyla alakalı düşünceniz nedir içeri girer mi kendisi
1 8i 4te 4 yatar kral açık hakkı olmaz büyük ihtimalle 1 8 ise dolandırıcılıktır eğer beraat ettiği suç dolandırıcılıksa hücre hapsi de verilebilir

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,846
113
Yine 4te 4 yatar ama hücreye girmez
Vay ve aq savcı desem değil hakim desem değilsin 3 kere yazmışsın adamı asmadigin kalmış Yaşın 23 ne yattın ne gördün de aq kendin emin konusuyosun.sik kafalı konu hakkında gram bilgin yok yargı dagitiyosun.siktir git yat uyu milletin umutlatiyla oynama aq bebesi

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,268
262
83
1 8 muhtemelen uyuşturucu dosyasıdir ilk mahkemede geriye bırakıp tejrar Uyusturucu Icmisse 1 8 I yatırır fajat onunda pek yatari olmaz 1 yil zaten denetim sabija durumuna göre ya 6 ay yatar yada 1 ay falan

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
193
43
Kral alt sınırdan 1.8 alırsa yatarı yok açık ceza evine gir çık yapar denetim görür 1 sene

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
108
43
eski cezasıyla birlikte 2 katını yatar

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Aynı durum bende var 2mükerrür 1 .8 aldım 42 gün yattım denetime çıktım ne salllamış avukatlar 😀😀