cemsin
Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 5,357
- 2,564
- 113
Allah razı olsun darısı sizlere inşallahAllah bağışlasın dostum
Allah nazarlardan saklasın
Allah razı olsun darısı sizlere inşallahAllah bağışlasın dostum
Allah nazarlardan saklasın
Durumları toparlayamıyorum son 2 aydır reis üstümde bi şanssızlık var her konudasana yakışmayan bir yorum olmuş dost![]()
O kadar süre zararlı degilmi ya insanın ömrü kisalirhayattan hiç zevk alamıyorum maalesef günlük hayatım öğlen 16-17 sularında uyandığım için gece başlıyor genellikle gece kafelere gidiyorum eskisehir hareketli semt. Yemek konusunda bamya kesinlikle yemem pırasa yemem yeşil soğandan nefret ederım daha çok etçi taraftayım sebze pek sevmem. Hobim günde 10 saat League of Legends oynamak ve oyun chatinde insanlarla sövüşmek olabilir, oyun oynarken yemek yemekte hobilerimden biri ayrıca. Evcil hayvanım yok hoşlanmam kedi köpekten fazla haz etmem. Sende durumlar nasıl modum![]()
LoL bir hayat meselesidir sezon kaçta başladığımı bile hatırlamıyorum lisede baslamıstımO kadar süre zararlı degilmi ya insanın ömrü kisalir
Bi oyun nasıl hayat meselesi olabilir neyse saygı duyalim yinedeLoL bir hayat meselesidir sezon kaçta başladığımı bile hatırlamıyorum lisede baslamıstım
Ortalama kac sene olduLoL bir hayat meselesidir sezon kaçta başladığımı bile hatırlamıyorum lisede baslamıstım
10 seneden fazladır o zamanlar reşit değildim pederin kartı ile ilk kostümümü almıştım sen düşünOrtalama kac sene oldu
güncel ligin nedir ve hangi sunucu10 seneden fazladır o zamanlar reşit değildim pederin kartı ile ilk kostümümü almıştım sen düşün![]()
elmas 3 te bitti geçen sezon şuan goldgüncel ligin nedir ve hangi sunucu
westte mi? tr de mielmas 3 te bitti geçen sezon şuan gold
euw tabii kiwestte mi? tr de mi
Kral adın Mert olabilir mi seninhayattan hiç zevk alamıyorum maalesef günlük hayatım öğlen 16-17 sularında uyandığım için gece başlıyor genellikle gece kafelere gidiyorum eskisehir hareketli semt. Yemek konusunda bamya kesinlikle yemem pırasa yemem yeşil soğandan nefret ederım daha çok etçi taraftayım sebze pek sevmem. Hobim günde 10 saat League of Legends oynamak ve oyun chatinde insanlarla sövüşmek olabilir, oyun oynarken yemek yemekte hobilerimden biri ayrıca. Evcil hayvanım yok hoşlanmam kedi köpekten fazla haz etmem. Sende durumlar nasıl modum![]()
yok abuzettin kıllıbacakKral adın Mert olabilir mi senin
Engelli bir birey olduğumdan dolay çalışma durumum yok tüm gün evdeyimMerhabalar Dostlar....
Nelerden keyif alırsınız
Günlük hayatınız nasıl akıyor
Neler yemekten hoşlanırsınız
Hobileriniz nelerdir
Evcil hayvanlarınız var mıdır
Not:
Saygı çercevesinde yorumlar yapılsın, kimsenin kalbi kırılmasın,
İçini dökmek isteyen, muhabbet ederek rahatlayan dostlara selam olsun
Gününüz güzel, hayatınız mutlu, neşeniz bol olsun dostlar...