- 5,135
- 3,150
- 113
dostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?
Süper kral sakiz al patır patır çiğnedostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?
Dost paylasım profil foton ile birlesince daha bi komik oluyor xjxjcjcnc
Biri konuda göstermişti limit yükseltme talep ediyorsun ama blokeli veriyor galiba mesela 5 bin lira olmasını istiyorsun 5 bin hesabına yatırman lazım bloke koyuyorlar teminatlı kredi kartı gibi bi şey 😂 ben 1 kere geciktirdim diye kartı iptal ettiler başvuru tuşu bile çıkmıyor 😂
O ne öyle aq yatırımlı deneme bonusu gibiBiri konuda göstermişti limit yükseltme talep ediyorsun ama blokeli veriyor galiba mesela 5 bin lira olmasını istiyorsun 5 bin hesabına yatırman lazım bloke koyuyorlar teminatlı kredi kartı gibi bi şey 😂 ben 1 kere geciktirdim diye kartı iptal ettiler başvuru tuşu bile çıkmıyor 😂
Findeks puanın yükseliyor işte 4 5 ay içinde düzenli oradan alışveriş yapıp gününde ödersenO ne öyle aq yatırımlı deneme bonusu gibi
icra varkende yükselirmi dostFindeks puanın yükseliyor işte 4 5 ay içinde düzenli oradan alışveriş yapıp gününde ödersen
İcranı ödemiyorsan sanmam 😂icra varkende yükselirmi dost
Çok lanet bu T.O.M banka ve hadi uygulaması kredi kartları bile her yerde geçmiyordostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?
Hayatın kurtuldu djdjdndjdjssjdostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?
Dikkatli ol parayı çarçur etme kankadostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?
Bu yöntemle yatırım yapamıyoruz hiç bir yere demi
Kullan onu ödeme peşinde koşsunlar!!!!!!!!!!dostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?
Dost kısacası senden kartı açıp içine para yüklemeni istiyor. Hadide borç ödeme yerinde istediğin tutarı yazıp yatırıp limitin ustune çıkarıyorsun kartı. Mesela benim hadi kredi kartı 10k limitli ödeme ekranına geldiğimde istediğim tutarı yazıp limitini artırabiliyorum. Ufak ufak kullan kredi kartını para yükleyerek zamanla limitin artar. Ben daha 3 aydır kullanıyorum 13kya yukselecektir limit diye mesaj geldi. Bana da hiçbir bankadan kredi ve kredi kartı çıkmıyordu gününde ödüyorum veresiye vs özelliklerini de kullanıyorum ufak ufak kredi puanını yükseltmek için.dostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?