http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı Hk.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,190
1,448
113

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
822
263
63
Biri konuda göstermişti limit yükseltme talep ediyorsun ama blokeli veriyor galiba mesela 5 bin lira olmasını istiyorsun 5 bin hesabına yatırman lazım bloke koyuyorlar teminatlı kredi kartı gibi bi şey 😂 ben 1 kere geciktirdim diye kartı iptal ettiler başvuru tuşu bile çıkmıyor 😂
O ne öyle aq yatırımlı deneme bonusu gibi

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,314
526
113
Bu yöntemle yatırım yapamıyoruz hiç bir yere demi

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,133
292
83
Teminatlı kart çıkmıştır. 2000 TL blokeli. Hadi yeni çıkardı bunu da

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,132
994
113
dostlar bana sürekli mesaj atıyorlardı.başvuru yaptım. 1 tl limitli kredi kartı verdiler. bu şaka mı ?
Dost kısacası senden kartı açıp içine para yüklemeni istiyor. Hadide borç ödeme yerinde istediğin tutarı yazıp yatırıp limitin ustune çıkarıyorsun kartı. Mesela benim hadi kredi kartı 10k limitli ödeme ekranına geldiğimde istediğim tutarı yazıp limitini artırabiliyorum. Ufak ufak kullan kredi kartını para yükleyerek zamanla limitin artar. Ben daha 3 aydır kullanıyorum 13kya yukselecektir limit diye mesaj geldi. Bana da hiçbir bankadan kredi ve kredi kartı çıkmıyordu gününde ödüyorum veresiye vs özelliklerini de kullanıyorum ufak ufak kredi puanını yükseltmek için.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,132
994
113
Hadi aslında büyük nimet kredi puanını yükseltmek isteyenler için.

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,679
1,980
113
ben 2 senedir düzenli ödüyorum 2KYI daha 1 lira arttırdığını görmedim. bir taksitli alışveriş açtı oda 2.5k kullanmıyorum