Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hk.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Dostlar selam üç adet haciz dosyam var ikisi 20 20 40 diğeri 50k kredi kartı idi kart olan 100 k ya çıkmış şimdi bunları ödeyeceğim en kısa sürede de sorum şu birisi uyapta hukuk kısmına düşmüş burdan bir sorun çıkar mı karar verildi vs yaziyor. Hapis vs mümkün mü bu olaylarda? Çünkü gelir beyanı yapamadım nete baktım fakat gelir beyanı yapamadım çünkü net üzerinden çok karışık. Ek olarak şuan işsizim bir sorun yaşar mıyım dostlar?

Son düzenleme:

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Dostlar selam üç adet haciz dosyam var ikisi 20 20 40 diğeri 50k kredi kartı idi kart olan 100 k ya çıkmış şimdi bunları ödeyeceğim en kısa sürede de sorum şu birisi uyapta cezalar kısmına düşmüş burdan bir sorun çıkar mı karar verildi vs yaziyor. Hapis vs mümkün mü bu olaylarda? Çünkü gelir beyanı yapamadım nete baktım fakat gelir beyanı yapamadım çünkü net üzerinden çok karışık. Ek olarak şuan işsizim bir sorun yaşar mıyım dostlar?
Uyapda ceza kısmı ne oluyor

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Lütfen kırıcı şeyler yazmadan bilgilendirme amaçlı konuşalım. Şu olaylardan kurtulayım bir daha tövbe ne borca karta ne de bu işlere. Siz siz olun borç harç bulaşmayın bu hayatta en güzel şey özgür olmakmis

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,322
113
Lütfen kırıcı şeyler yazmadan bilgilendirme amaçlı konuşalım. Şu olaylardan kurtulayım bir daha tövbe ne borca karta ne de bu işlere. Siz siz olun borç harç bulaşmayın bu hayatta en güzel şey özgür olmakmis
Ceza kısmına nasıl düşüyor anlamadım sen borcuna itiraz falan mı etmiştin de davayı kaybettin? Borç meselelerinde sadece icra dosyası açılır

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Benim asıl endişem kredi kartı durumu kredilerden farklı hapis vs cezası aldırır mı?

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,322
113
Yani ne verebilir karar olarak inşallah başımıza iş açmaz
Banka hesaplarına bloke de koyar mal varlıklarına el de koyar her şeyi yapabilir de senin bu alacaklı kim usta o kısmı anlamadım banka olsa böyle bir yola başvurmaz ki direk icra dosyası açar maaşın varsa maaşından kesilir malın varsa malına el koyulur sen şahısa veya bir iş yerine mi borçlandın

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Dostlar selam üç adet haciz dosyam var ikisi 20 20 40 diğeri 50k kredi kartı idi kart olan 100 k ya çıkmış şimdi bunları ödeyeceğim en kısa sürede de sorum şu birisi uyapta hukuk kısmına düşmüş burdan bir sorun çıkar mı karar verildi vs yaziyor. Hapis vs mümkün mü bu olaylarda? Çünkü gelir beyanı yapamadım nete baktım fakat gelir beyanı yapamadım çünkü net üzerinden çok karışık. Ek olarak şuan işsizim bir sorun yaşar mıyım dostlar?
İcra dosyası düştüğünde borç, hukuki olarak varlığını sürdürebilir ancak icra yoluyla tahsil edilemez. Yani alacaklı, borcu tahsil etmek için icra takibi yapamaz, ancak borcun hala var olduğu kabul edilir. Alacaklı, borcun zamanaşımına uğramadığını kanıtlayarak yeni bir dava açabilir.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Banka hesaplarına bloke de koyar mal varlıklarına el de koyar her şeyi yapabilir de senin bu alacaklı kim usta o kısmı anlamadım banka olsa böyle bir yola başvurmaz ki direk icra dosyası açar maaşın varsa maaşından kesilir malın varsa malına el koyulur sen şahısa veya bir iş yerine mi borçlandın
Yok dost sadece kredi ve kredi kartı başka bir şey yok.

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
383
83
geçenlerde youtubede görmüştüm yine böyle kredi veya kredi kartı borcu yuzunden kadını cezaevine atmışlardı bi haber kanalında izlemiştim ama hapis cezası yok diye biliyorum

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,322
113
Usta valla bilemedim sen senet vs böyle bir şey almadıysan sadece bankaya borçluysan banka sadece icra takibi açar eğer itiraz edersen böyle yollara başvurur sen itiraz etmedim sadece bankaya borcum var diyorsun bu başka bir şey olmasın dosyanın içeriğine bak uyaptan ne için açılmış diye hangi borç için

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
383
83
pardon telefon borcu yüzündenmiş , kadın değil adam

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,322
113
geçenlerde youtubede görmüştüm yine böyle kredi veya kredi kartı borcu yuzunden kadını cezaevine atmışlardı bi haber kanalında izlemiştim ama hapis cezası yok diye biliyorum
Geçen haberlerde çıktı adam 7 bin lira borcu için hapise girmiş sebebi de şu ödeme sözü vermesi hiçbir zaman ödeyemeyeceksen ödeme sözü vermeyeceksin

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Usta valla bilemedim sen senet vs böyle bir şey almadıysan sadece bankaya borçluysan banka sadece icra takibi açar eğer itiraz edersen böyle yollara başvurur sen itiraz etmedim sadece bankaya borcum var diyorsun bu başka bir şey olmasın dosyanın içeriğine bak uyaptan ne için açılmış diye hangi borç için
2025/569 - İstanbul Anadolu 13. İcra Hukuk Mahkemesi - Hukuk Değişik İş Dosyasi

Tek yazan bu içerikte bir şey yok

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
383
83
Geçen haberlerde çıktı adam 7 bin lira borcu için hapise girmiş sebebi de şu ödeme sözü vermesi hiçbir zaman ödeyemeyeceksen ödeme sözü vermeyeceksin
doğrudur valla bilmiyorum o durumları kral ben izledigimi aktarıyım dedim , inşallah bu arkadaşta başına bela almadan kurtulur bu borçlarından

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,322
113
2025/569 - İstanbul Anadolu 13. İcra Hukuk Mahkemesi - Hukuk Değişik İş Dosyasi

Tek yazan bu içerikte bir şey yok
Bak benim de şahısa vardı borca itiraz ettim sonra oda itirazın kaldırılması için dava açtı dosyanın sağında dosya görüntüle var ona tıkla oradan taraf bilgilerine tıkla veya evrak yazıyor ona tıkla içeriklerine bak

Ekli dosyalar