Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Habg Dosya Hk.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,316
113
Arkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
606
303
63
imza olması için ciddi yatarım olmalı degilmi her girene çıktıgında imza olmuyo kii

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,367
1,911
113
Arkadaşlar benim Şubat 2020 de bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu 2023 tede Twitter yüzünden 6 binlira para cezası aldım avukatım istinafa gönderdi şimdi istinaf sonucu gelince eski habg olan dosyam bozulacak ama avukatım bana sadece girdi çıktı yaparsın enfazla dedi sonra imza denetim olurmu dedim hayır dedi imza falan yok dedi nasıl oluyor imza olması gerekmiyor mu avukatada fazla bişey sorulmuyo sürekli imza olması gerekmiyor mu ama imza falan yok dedi sadece girdi çıktı yaparsın dedi
hagbnin bozulması icin yeni sucun kesinlesmesi lazim istinaf bitmeden bozulmaz bozulsa bile otomatik imza falan olmuyor imza denetimli serbestlikte hakim ayrica karar verirse olur kisa sureli cezalarda cogunlukla savcilikta girdi cikti yapilip kapaniyor avukatin dedigi bu yuzden mantikli

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,316
113
hagbnin bozulması icin yeni sucun kesinlesmesi lazim istinaf bitmeden bozulmaz bozulsa bile otomatik imza falan olmuyor imza denetimli serbestlikte hakim ayrica karar verirse olur kisa sureli cezalarda cogunlukla savcilikta girdi cikti yapilip kapaniyor avukatin dedigi bu yuzden mantikli
Anladım kral

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,316
113
Kral istinaf kaç ay sürer sence

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,700
553
113
İmza olur yüzde 90 gir çıktan sonra gidiceğin yer denetim bürosu

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,223
2,039
113
Dost peki nasıl oluyor avukatım bana enfazla girdi çıktı yaparsın dedi imza olayın falan yok dedi nasıl denetim olmuyor
1yil 8ay için 40 gün açık cezaevinde kaldım 2 ay önce çıktım haftada 2 gün imza atıyorum.sigartali işin yoksa kamu yararına çalışiyorsun günde 4 saat.
Ha yeni yargi paketi nedir nasıl olacak benimde imzam kalkacak mı onu bilemem

Ert3107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
128
43
Avukatın bir sik bilmiyor 1 yıl 8 ay ilk cezan ise 1/2 indirim yapar o da on ay olur girdi çıktı yaparsan çıkınca denetim bürosuna hiderssin sana 10 ay imza attirirlar suçuna göre haftada kaç olur orda belli olur

Ert3107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
128
43
Avukatın bir sik bilmiyor 1 yıl 8 ay ilk cezan ise 1/2 indirim yapar o da on ay olur girdi çıktı yaparsan çıkınca denetim bürosuna hiderssin sana 10 ay imza attirirlar suçuna göre haftada kaç olur orda belli olur
Ayrıca on ay SGK li işin yoksa 1/3 yani yaklaşık 3 buçuk ay devlete günde 4 saat ücretsiz calisiirsin

Ert3107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
128
43
1yil 8ay için 40 gün açık cezaevinde kaldım 2 ay önce çıktım haftada 2 gün imza atıyorum.sigartali işin yoksa kamu yararına çalışiyorsun günde 4 saat.
Ha yeni yargi paketi nedir nasıl olacak benimde imzam kalkacak mı onu bilemem
Yeni yargı paketinde bişey yok kral imza kalkmıyor sadece şu an denetim bir yıl ya 2023 öncesi dosyası olanın denetimi artı 3 veriyor yani toplam dört yıl denetim oluyor dört yıl imza atıyorlar sende değişen yok normal imzaya devam