Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet ✮ GÜVENİLİR İPTV -

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
970
113
Beyler herkese selam, iptv varmıdır acaba önerebileceğiniz, donmadan kasma'dan lig zamanı gelince ne bileyim ingiltere ligi vsvsvs, izleyebileceğimiz, alan varsa memnun kalan varsa fiyat olarak'da uygun tarife veren bir paket tarife tarzı şeyi varsa aşağıya yazarsanız mutlu olurum 3 aylık falan almayı düşünüyorum veya ne bileyim lig sonuna kadar falan teşekkürler şimdiden yorumlar için. <3

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Beyler herkese selam, iptv varmıdır acaba önerebileceğiniz, donmadan kasma'dan lig zamanı gelince ne bileyim ingiltere ligi vsvsvs, izleyebileceğimiz, alan varsa memnun kalan varsa fiyat olarak'da uygun tarife veren bir paket tarife tarzı şeyi varsa aşağıya yazarsanız mutlu olurum 3 aylık falan almayı düşünüyorum veya ne bileyim lig sonuna kadar falan teşekkürler şimdiden yorumlar için. <3
İnat box

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
970
113
kanka onları falan biliyorum ama bir zaman sonra inat'da boka sarıyor ücretli alabileceğim yoksa trgoals falan ordan 'da izliyoz selçuk falan .d
yine de sağolasın cevap için<3

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,288
7,496
113
Aylık yok 6 ay yada 12 ay

serapshepherd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
608
628
93
alfa iptv iyidir kullanıyorum 2 yıldır güzel yani çok seçenek var her kanalda

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,610
1,652
113
bizim maaile kullandığımız bir iptvci var, yayınlardan memnunum sorun olunca yardımcı da oluyor. özelden atayım numarayı istersen