- 33,080
- 17,808
- 113
18.04.2025
Menfaat çevresinde dost edinen, çile yolunda yalnız kalır.
Dilimiz çok yandı bu aralar18.04.2025
Sapla18.04.2025
Doğrudur dost18.04.2025
Dilimiz kömür olduDilimiz çok yandı bu aralar
Saplayan sapladı bize derman kalmadı. Kalkamadik düştüğümüz yerden
O değil de burada ne kadar karaktersiz insan çokSaplayan sapladı bize derman kalmadı. Kalkamadik düştüğümüz yerden
Karaktersiz diyince aliniyorlar bir de 🤣O değil de burada ne kadar karaktersiz insan çok
Kimse babamın oğlu değil alınan da alınmayan da fark etmiyor karakter olacak bir insandaKaraktersiz diyince aliniyorlar bir de 🤣
Bende tam olarak.oyle.diyorum karaktersizlik yaparsan bunu duyunca da gucenmicenKimse babamın oğlu değil alınan da alınmayan da fark etmiyor karakter olacak bir insanda
Vay mNe beklediğim yarınlar geldi
Ne yaşadığım dünler bitti
Yaşasın 23 Nisan 🇹🇷
Ya Sıkma canını Can ya karaktersiz insan için can sıkılır mı boş ver ya gücensen olur gücenmesen olur Kim olursa olsun yaBende tam olarak.oyle.diyorum karaktersizlik yaparsan bunu duyunca da gucenmicen
Ama Allah'tan var ya o gün rolde Sen bana attın var ya Yoksa buraya var ya öyle bir ayağa kaldırırdım ki😄😄😄Bende tam olarak.oyle.diyorum karaktersizlik yaparsan bunu duyunca da gucenmicen
Bu aralar dert eksik olmuyor be Muro ondan ama nesemizi yine kaybetmemeye çalışıyoruzYa Sıkma canını Can ya karaktersiz insan için can sıkılır mı boş ver ya gücensen olur gücenmesen olur Kim olursa olsun ya
Adamsın işin gücün rast gitsin kaybetme neşeniBu aralar dert eksik olmuyor be Muro ondan ama nesemizi yine kaybetmemeye çalışıyoruz