oo Erhanım gitti Erhan geldi al işte hemen değiştinBiz o tipten değiliz Erhan rahat olabilirsin![]()
oo Erhanım gitti Erhan geldi al işte hemen değiştinBiz o tipten değiliz Erhan rahat olabilirsin![]()
Eee çünkü söylediğin cümle kırıcı Erhanımoo Erhanım gitti Erhan geldi al işte hemen değiştin![]()
Şimdiden 4 sarı kart yedi bileNormalde i yari 1.5 kart alırdım ama bu defa böyle aldım i yari 0.5 karttan biraz aldım kırmızı olura 200 attım yinede
Ben sana laf sokmadım listeye girip para için selamı sabahı kesenlere lafım onlar kendini biliyorEee çünkü söylediğin cümle kırıcı ErhanımCanın sağolsun
Ben tanımam fazla ama sanki lafı sana değil @bayramyay1 e gibiydiEee çünkü söylediğin cümle kırıcı ErhanımCanın sağolsun
Tamam aşkım niye kızıyonBen sana laf sokmadım listeye girip para için selamı sabahı kesenlere lafım onlar kendini biliyor
KaosTamam aşkım niye kızıyon![]()
ben de tanımıyorumBen tanımam fazla ama sanki lafı sana değil @bayramyay1 e gibiydi![]()
Sağol Barış abiHelal la erso
İade yi aldın en azından dost vallaha bu şans her zaman denk gelmezPaçayı iyi kurtardık 5 orandan 500 basacaktım turu geçere psgye son para diye oynayamadık