Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Google hasta ediyor

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,102
113
Google uygulama ve google play hizmetleri google play store
İnsanlara resmen telefon ve wifi uzerinden hasta ediyor korono zamanida ayni yontemle yaptilar ve işin tuhaf tarafı devletlerinde haberi var ve göz yumuyor resmen insanları köle yerine koymaya basladilar bizim sırtimizdan geçiniyorlar fakat herhangi bir koruma yok butun sistem resmen ortak ....

hkngrbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
154
57
28
bu yüzden apple kullanıyorum app storeda hastalıklar bile ücretli

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,850
4,819
113
Google uygulama ve google play hizmetleri google play store
İnsanlara resmen telefon ve wifi uzerinden hasta ediyor korono zamanida ayni yontemle yaptilar ve işin tuhaf tarafı devletlerinde haberi var ve göz yumuyor resmen insanları köle yerine koymaya basladilar bizim sırtimizdan geçiniyorlar fakat herhangi bir koruma yok butun sistem resmen ortak ....
Google'da bir arama yapıyorum en s**** sonuçları çıkartıyorum hani bazı püf noktaları var parantez içine alma bazı kelimeleri virgülle ayırma falan gibi mantıksal arama yaptırıyorum yine aynı şekilde Türk insanını özellikle mal yerine koyan sonuçlar ortaya çıkartıyor muhtemelen Google Türkiye'ye özel bir şeydir bu aga aradığın şeyi bulamıyorsun

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,102
113
Google'da bir arama yapıyorum en s**** sonuçları çıkartıyorum hani bazı püf noktaları var parantez içine alma bazı kelimeleri virgülle ayırma falan gibi mantıksal arama yaptırıyorum yine aynı şekilde Türk insanını özellikle mal yerine koyan sonuçlar ortaya çıkartıyor muhtemelen Google Türkiye'ye özel bir şeydir bu aga aradığın şeyi bulamıyorsun
Google amacı o degil suanda çocuklarin genclerin beynini yikamak ve telefondan wifiden titresim yollayarak hasta etmek

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
GOOGLE DOLANDIRICIDIR

Bi Google şikayetiniz kalmıştı tam oldu

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,102
113
Bakın arkadaslar huawei bu olayı anladıgı için google olmayan sistem çıkardı ve ilk modelinde artik tehtitmi etttiler veya anlastilarmi bilmiyorum ama cidden çocuklari olan arkadaslar dikkat etsin elinizdeki alet oyuncak degil vucudunuza saniyede 3000 titresim yollayabilen bi alet ve beyninizide etkiliyor