- 17,087
- 12,196
- 113
Hayirli geceler olsun cumleten
Osimhenin rubu zuhur ettiKnk tbrklr knk
Hshdhdjjsjs hasta etti beni dün geceOsimhenin rubu zuhur etti
Roll aç 5 saattir roll takip ediyorumItırazı olanlar yuksek secım kurulana 15 gun ıcınde dılekce ıle basvurabılır
7 ye baglarızRoll aç 5 saattir roll takip ediyorum
Fenalik ya elemanHshdhdjjsjs hasta etti beni dün gece
Knk adamsın knk7 ye baglarız
Ben 1 kere açıktan iban atsam ömürlük ban yerimFenalik ya eleman
La 2 3 aydir parasiz kaldik rolling takip.ediyoz 3 4 kisi disinda destek atan olmadi. Nasil yapiyor nasil alıyorlar bu paraları 😆😆Ben 1 kere açıktan iban atsam ömürlük ban yerim
Devriye UyumuşturBen 1 kere açıktan iban atsam ömürlük ban yerim
Gecen hakana attırdı ıbanı bende hakanı yonetıme bıldırdım 1 tasla 2 kusBen 1 kere açıktan iban atsam ömürlük ban yerim
Bana vermedigin icin normal bunlar. can sagligi jrPuc Orlando Allah belanızı versin 24 farktan nasıl yattın mülayim e bide sagopakj 300 verecektim lanet olsun
Hakan ondan beter. Sifir atesleme 100% kazançGecen hakana attırdı ıbanı bende hakanı yonetıme bıldırdım 1 tasla 2 kus
Bana 2 kişi destek oldu roll yaptım dağıttım kazancı yine yaranamadım görüyon. Knk 250 yerine 500 at diyen oldu djkdlsllssLa 2 3 aydir parasiz kaldik rolling takip.ediyoz 3 4 kisi disinda destek atan olmadi. Nasil yapiyor nasil alıyorlar bu paraları 😆😆
Sinansrlsrlmlsrmlrls al bunu kara listeyePuc Orlando Allah belanızı versin 24 farktan nasıl yattın mülayim e bide sagopakj 300 verecektim lanet olsun
Olacak gibi değildi 30 olmalıydı normaldePuc Orlando Allah belanızı versin 24 farktan nasıl yattın mülayim e bide sagopakj 300 verecektim lanet olsun
Ahahahaha 500ataydin cocuga shdhshsBana 2 kişi destek oldu roll yaptım dağıttım kazancı yine yaranamadım görüyon. Knk 250 yerine 500 at diyen oldu djkdlsllss
Roll acıyorum kazanırsam sana atcam (golcumetın)Sinansrlsrlmlsrmlrls al bunu kara listeye