Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Gökdeniz Karadeniz yolun sonuna geldi..

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
Rubin Kazan'da forma giyen Türk oyuncu Gökdeniz Karadeniz, sezon sonunda futbolculuk kariyerine son vereceğini duyurdu.

38 yaşındaki futbolcu, Pazartesi günü Ufa ile yapacakları karşılaşmada son kez Kazan Arena'ya çıkacağını belirterek, "Futbolcu olarak kariyerime son veriyorum. Ama futboldan kopamam. Futbolun içinde kalmak istiyorum. Ama bu sadece benim kararımla olacak bir şey değil. Gelişme olursa ilerleyen günlerde açıklama yaparım." ifadelerini kullandı.

Profesyonel kariyerine 1997'de Trabzonspor'da başlayan Gökdeniz Karadeniz, 2008'de 8,7 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Rubin Kazan'a transfer oldu. Deneyimli oyuncu, Rus ekibiyle tüm kulvarlarda forma giydiği 299 maçta 52 gol atıp, 51 de asist yaptı. Rubin Kazan ile en çok maça çıkan yabancı oyuncu unvanını da elinde bulunduran Gökdeniz, takımıyla ikişer lig ve Rusya Süper Kupası ile 1 Rusya Kupası şampiyonlukları yaşadı.

gokdenizkaradeniz__aaB.jpg

38 yaşındaki futbolcu, Pazartesi günü Ufa ile yapacakları karşılaşmada son kez Kazan Arena'ya çıkacağını belirterek, "Futbolcu olarak kariyerime son veriyorum. Ama futboldan kopamam. Futbolun içinde kalmak istiyorum. Ama bu sadece benim kararımla olacak bir şey değil. Gelişme olursa ilerleyen günlerde açıklama yaparım." ifadelerini kullandı.