Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gmail Hk

404Moriarty

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
498
182
43
Yeni cihaza geçtim bet sitelerine kayıtlı mail adresim eski cihazda kaldı şifresinide hatırlamıyorum öylesine açtığım maildi ama hep onay kodu gidiyor hesaba giriş yapamıyorum çoğu sitede maile numara falanda kaydetmedim illa bi yolu vardır çalabilen veya anlayan varsa ması ulaşabiliriö bu maile

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
4,525
113
Yeni cihaza geçtim bet sitelerine kayıtlı mail adresim eski cihazda kaldı şifresinide hatırlamıyorum öylesine açtığım maildi ama hep onay kodu gidiyor hesaba giriş yapamıyorum çoğu sitede maile numara falanda kaydetmedim illa bi yolu vardır çalabilen veya anlayan varsa ması ulaşabiliriö bu maile
Dostum tek çözümü Google Mail atman gerekli bilgileri vermen başka çözüm yok yada kurtarma e postası kaydettiysen anca öyle ulaşabilirsin

404Moriarty

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
498
182
43
Dostum tek çözümü Google Mail atman gerekli bilgileri vermen başka çözüm yok yada kurtarma e postası kaydettiysen anca öyle ulaşabilirsin
Kral hiçbişey kayıtlı değil hesaba normal gmail açtım hiçbişey girmedim elimdeki tek bilgi mail adresi