- 315
- 164
- 43
Zor knkDostlar her konunun altında bir gerginlik ve tersleşme var sadece bana mı tuhaf geliyor? Tamam sosyal ve ekonomik olarak iyi hayat yaşamıyoruz da bir eğlendiğimiz kafa dağıtmak için bir şeyler yapmaya çalıştığımız burası var böyle olmamalı
🆘🆘🆘🆘🆘🏳
Ekli dosyayı görüntüle 835956
burası eğlenme yeri değilki insanlar yeri geliyor 100bin 200bin kaybedip 10tl bonus kovalıyor gayet doğal birde yüzde90ımızın psikolojisi bittik maddi manevi sorunlar yaşanıyor çok normal birşeyDostlar her konunun altında bir gerginlik ve tersleşme var sadece bana mı tuhaf geliyor? Tamam sosyal ve ekonomik olarak iyi hayat yaşamıyoruz da bir eğlendiğimiz kafa dağıtmak için bir şeyler yapmaya çalıştığımız burası var böyle olmamalı
🆘🆘🆘🆘🆘🏳
Bilmiyorum benim için genel anlamda roller sohbetler vs eğlence amaçlı ondan öyle dedim geri kalan kısma tamamen katılıyorumburası eğlenme yeri değilki insanlar yeri geliyor 100bin 200bin kaybedip 10tl bonus kovalıyor gayet doğal birde yüzde90ımızın psikolojisi bittik maddi manevi sorunlar yaşanıyor çok normal birşey
Ne parası dost 3 mesajın var hiçbirinden bir şey anlaşılmıyorBurda para teklif ediyorsan dolandırıcı diyorlar kitle süper adamın konu hakkında bilgisi yok mabadından atıyo
Düşünecek bumu kaldı dost sen bak kendi yoluna Kendi durusunla umrumda bile değil kimin ne yaptığıDostlar her konunun altında bir gerginlik ve tersleşme var sadece bana mı tuhaf geliyor? Tamam sosyal ve ekonomik olarak iyi hayat yaşamıyoruz da bir eğlendiğimiz kafa dağıtmak için bir şeyler yapmaya çalıştığımız burası var böyle olmamalı
🆘🆘🆘🆘🆘🏳
Herkes kaybediyor saracak yer arıyor normal bu forumda sürekli kavga olması stres yumağı herkesDostlar her konunun altında bir gerginlik ve tersleşme var sadece bana mı tuhaf geliyor? Tamam sosyal ve ekonomik olarak iyi hayat yaşamıyoruz da bir eğlendiğimiz kafa dağıtmak için bir şeyler yapmaya çalıştığımız burası var böyle olmamalı
🆘🆘🆘🆘🆘🏳