Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geçmeyen Can Sıkıntısı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Son günlerde herşeyden sıkılır oldum. Yani netflixten dizi açıyorum geçe geçe izliyorum. Fifa 24 satın aldım oynarım diye onu bile 3 maçtan sonra bıraktım. Kendinle savaşma sanatı adında kitap aldım okurum diye 2.ci sayfasında bıraktım kitabı. İşe gidiyorum eskiden severek giden ben artık bitsede gitsek evimize havasına geldim. Slot oyunlarında bile canım sıkılır oldu. Çok severim normalde slot oynamasını. Havalardan mı yada ben artık mental açıdan mı yoruldum bilmiyorumda eskiden izin günlerimde öyle evde bir iki duble rakı keyfim vardı onu bile yapmaz oldum. sizede oluyormu bu can sıkıntısı merak ediyorum ?

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
716
113
Son günlerde herşeyden sıkılır oldum. Yani netflixten dizi açıyorum geçe geçe izliyorum. Fifa 24 satın aldım oynarım diye onu bile 3 maçtan sonra bıraktım. Kendinle savaşma sanatı adında kitap aldım okurum diye 2.ci sayfasında bıraktım kitabı. İşe gidiyorum eskiden severek giden ben artık bitsede gitsek evimize havasına geldim. Slot oyunlarında bile canım sıkılır oldu. Çok severim normalde slot oynamasını. Havalardan mı yada ben artık mental açıdan mı yoruldum bilmiyorumda eskiden izin günlerimde öyle evde bir iki duble rakı keyfim vardı onu bile yapmaz oldum. sizede oluyormu bu can sıkıntısı merak ediyorum ?
Kardeş aman ha ünlülerin herşeyden doymalari ve hiç birşeyden zevk almamaya başlamaları sonucu değişik şeylere yönelmeleri gibi bir durum olmasın ama yaşadığın hayat tarzı iyiymiş aslında bir haftalık tatil işe yarayabilir tatil denilince evde yat anlaminda değil şehir değiştirerek extra farklı aktiviteler yapsan imkanın varsa bir haftalık yurt dişi seyahati farklı yerler insanlar görsen hayatının monoton yapısını değiştirmen belki faydalı olur

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Dostum monotonluktan bıkmışsın. Hayatına farklı bir şeylerin girmesi lazım yada birinin. Sen şuan mental olarak bataklıktasın ve seni çekip kurtaracak birisi lazım. Bilmiyorum medeni durumun nedir fakat sadece bir kadın seni iyi edebilir. (Gerçi iyi ettikten sonra sen ona tapacaksın, çok seveceksin böyle hayattan bezmiş durumdayken karşına çıkıp seni iyi ettiği için sonsuz saygı duyacaksın, oda sana ihanet edecek daha kötü olacaksın ama bu sonraki senaryo. Önce şu mental sağlığını düzeltsin gerisi gelir )

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Bende de bu durum var sebebini cozebilmis değilim

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
701
113
Spor yap hayatında kadın yoksa kadın bul psikolog git

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Sıkı can iyidir kolay kolay cikmaz

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,558
113
Canın sıkılıyorsa maymuşunla oyna