- 5,908
- 3,870
- 113
Yanına real madrid 02çifte şans alıp atıyorum 1k bol şansBir kardeşimize öneride bulundum Geceye özel , Faydam Olsunn . çok yüksek limitle bastılar ondan paylaşıyorum.. kazanıcam diyen varsa son kuruşuna kadar bassın 25 Dakika sonra görüşürüxEkli dosyayı görüntüle 744908
makine maç Sonuna 15 dakika var görelim neler imkanlı neler imkansızİmkansiz
İmkanı yok valencia 100 atamazmakine maç Sonuna 15 dakika var görelim neler imkanlı neler imkansız
Eee noldu son çeyrek 30 sayı mi atıcak. Milleti yanıltmakta bire birsiniz neymiş son kuruşuna kadar bassınmış ya yürüyün gidin işinizeBir kardeşimize öneride bulundum Geceye özel , Faydam Olsunn . çok yüksek limitle bastılar ondan paylaşıyorum.. kazanıcam diyen varsa son kuruşuna kadar bassın 25 Dakika sonra görüşürüxEkli dosyayı görüntüle 744908
Gotundedonu kaldıEee noldu son çeyrek 30 sayı mi atıcak. Milleti yanıltmakta bire birsiniz neymiş son kuruşuna kadar bassınmış ya yürüyün gidin işinize
Harbiden tahminde bulunabilirsin ama bu kadar emin konuşup insanları yanıltmak biraz saçma olmuşTahminlerinize güvenebilirsiniz buradan da gelebilir ama çok iddialı konuşup insanları da etki altına almak talihsiz bir durum olmuş..
Ben 102 bekliyordumvalencia 95i görürse dua et kanka
Alalim artik be puhshaadam 99.5ü 1.75 den yattı ben 95.5 ü 1.85 den yakaladım hey gidi karadenizzzzzzzzzzz
Ekli dosyayı görüntüle 744948
aksfsal şaka bi yana izledim de valencia basit boş 2-3 pozisyon yedi onları atsa 100ü geçerdiAlalim artik be puhsha
Bir ara aliyodum ben full valencia üstten sonra bozdular bu ara az toparladi yineaksfsal şaka bi yana izledim de valencia basit boş 2-3 pozisyon yedi onları atsa 100ü geçerdi