Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Geceye Özel Maç

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,908
3,870
113
Bir kardeşimize öneride bulundum Geceye özel , Faydam Olsunn . çok yüksek limitle bastılar ondan paylaşıyorum.. kazanıcam diyen varsa son kuruşuna kadar bassın 25 Dakika sonra görüşürüxIMG_0860.jpeg

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.11
Kupon kazancı 1.11₺

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,201
5,510
113
Bir kardeşimize öneride bulundum Geceye özel , Faydam Olsunn . çok yüksek limitle bastılar ondan paylaşıyorum.. kazanıcam diyen varsa son kuruşuna kadar bassın 25 Dakika sonra görüşürüxEkli dosyayı görüntüle 744908
Eee noldu son çeyrek 30 sayı mi atıcak. Milleti yanıltmakta bire birsiniz neymiş son kuruşuna kadar bassınmış ya yürüyün gidin işinize

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,435
2,444
113
Tahminlerinize güvenebilirsiniz buradan da gelebilir ama çok iddialı konuşup insanları da etki altına almak talihsiz bir durum olmuş..

egzone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
56
28
Tahminlerinize güvenebilirsiniz buradan da gelebilir ama çok iddialı konuşup insanları da etki altına almak talihsiz bir durum olmuş..
Harbiden tahminde bulunabilirsin ama bu kadar emin konuşup insanları yanıltmak biraz saçma olmuş

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,908
3,870
113
2 Sayı be - Yemin ederim son periyot 33 34 Sayı Bekliyordum İlk 5 Dakika Yediler