http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gecelerimin Özeti

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
854
113
ya yemin ederim kumardaki para artık rakam gibi gelmeye basladı 500 tl para attı arkadas cekim yapmıs, bira sigara yapıcaktım bende kod arıyodum. isstesem gidip vodka bile içerdim gittim o 500ü attım siteye herhangi bi amaç yok ha safi bağımlılık. neyse dice roll giriyim dedim 5 bet'e fıl ekran zar attı 5k ödedi, para blackjack te battı gece gece yine dertten uyuyamadım 500₺ attığı için sövüyorum şuan arkadasıma.

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
854
113
bira sigara 300 tl ye muhtaçken 5k neyine yetmez insanın hani alacağın bisey vardır 7-8 k dır lan şu parayla sansımı deniyim dersin atarsın amaç ta yok

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,176
3,078
113
bira sigara 300 tl ye muhtaçken 5k neyine yetmez insanın hani alacağın bisey vardır 7-8 k dır lan şu parayla sansımı deniyim dersin atarsın amaç ta yok
Vallahi bağımlılık aynen öyle sabah bendede 3 bin vardı sampiyonlar ligine hepsine var oynamıştım sonra tam kuponu oynarken dedim maçlara daha 6 saat var oyna slotta 3 yine atarsın diye kendi iendimi yaktım . Şuan 250 TL olsada yatır çek yapsam diye dolaniyoulrum bizden bir bk olmaz

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
854
113
Vallahi bağımlılık aynen öyle sabah bendede 3 bin vardı sampiyonlar ligine hepsine var oynamıştım sonra tam kuponu oynarken dedim maçlara daha 6 saat var oyna slotta 3 yine atarsın diye kendi iendimi yaktım . Şuan 250 TL olsada yatır çek yapsam diye dolaniyoulrum bizden bir bk olmaz
çevremde yeni başlayanlar oluyor adam 100 tl sini 500 yapıyor sevinip çekiyor 1 sene sonra hayatı kayıcak haberi yok

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,176
3,078
113
çevremde yeni başlayanlar oluyor adam 100 tl sini 500 yapıyor sevinip çekiyor 1 sene sonra hayatı kayıcak haberi yok
Ben her zaman kardeşimi örnek gösteriyorum . 100 200 atıyordu oynuyordu bir gün koşarak bize geldi eli dolu yiyecek . Konuşurken söyledi dededen 5 TL ye maks almış 25 bin . Eyvah dedim içimden hemen Mehmet tamam Birak kardeşim takıl eskiisi gibi dedim de aldı zehiri bir kere .. 2 hafta geçmedi arkadaşları ile kavga etmiş gittim aracı oldum meğerse kaybetmiş onlardanda 20 bin borc almış ödememiş hepsini kaybetmiş . Şuan 400 bin borcu var daha 21 yaşında

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
854
113
Ben her zaman kardeşimi örnek gösteriyorum . 100 200 atıyordu oynuyordu bir gün koşarak bize geldi eli dolu yiyecek . Konuşurken söyledi dededen 5 TL ye maks almış 25 bin . Eyvah dedim içimden hemen Mehmet tamam Birak kardeşim takıl eskiisi gibi dedim de aldı zehiri bir kere .. 2 hafta geçmedi arkadaşları ile kavga etmiş gittim aracı oldum meğerse kaybetmiş onlardanda 20 bin borc almış ödememiş hepsini kaybetmiş . Şuan 400 bin borcu var daha 21 yaşında
Sıkıntılı meseleler ıslah etsin rabbim hepimizi ne diyim