http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp gecekondu09 / Korner Üzdü

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Dakka atmış 6 korner vardı son 30 dakkada 60 şut 0 korner çok iyi senaryo topun içine nasıl bir mekanizma koydularsa seken top kornere giderken 360 derece yön deisip içerde kalior bunun mantıklı bir açıklaması varmı baba ? En az 30 top kornere giderken yön deistirdi kornere çıktı stadın dışına çıktı top yeminle top geri döndü amk bu nasıl bir şikedir ya ?

Ekli dosyalar

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
326
234
43
stadın dışına mı çıktı? ebenin a....
kaybedip ağlayanı gördüm de böyle ağlayanı ilk defa görüyorum. topa mıknatıs mı koymuşlar kornere gitmesin diye? :D

Merdo12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
25
18
Dakka atmış 6 korner vardı son 30 dakkada 60 şut 0 korner çok iyi senaryo topun içine nasıl bir mekanizma koydularsa seken top kornere giderken 360 derece yön deisip içerde kalior bunun mantıklı bir açıklaması varmı baba ? En az 30 top kornere giderken yön deistirdi kornere çıktı stadın dışına çıktı top yeminle top geri döndü amk bu nasıl bir şikedir ya ?

60 şut olmadı maçta 34 şut oldu

Abarttt abarttt az film izle baboşşşş , oynamasını bilmiyorsanız da ağlamayın

KG var oynasaydın benim gibi 200 k vursaydın 80 k ya

SAYGILAR , sizin paranızı ezeceeeem

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
34 şut size kuran çarpsın kaleci varya moldovanin kalecisi kornere hiç celmior topu kalenin dibine düşürüyor gol yemeyi kornere çıkmasına tercir ediyorlar izledimla maçı korner sikesinden başka birşey deil yoksa adamın sikinde olurmu çeler dışarı niye kalenin önüne dusursun 34 topu