Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Özel Alternatif Yemek Tarifleri

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,524
9,406
113
Gece bu saatlerde acıktığınızda dışarıdan yemek söylemek yerine kendi yaptığınız bir tarifi paylaşır mısınız
örneğin ben genellikle ufak bir sahanda 1 tatlı kaşığı tereyağını eritip 2 yumurta kırıyorum biraz pistiginde icine antep fıstıklı macar salamı atıyorum birkaç dilim dilimleyip, yufkayla yiyorum yanına da sallama çay ve örgü peynir koyuyorum

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,150
13,795
113
Gece bu saatlerde acıktığınızda dışarıdan yemek söylemek yerine kendi yaptığınız bir tarifi paylaşır mısınız
örneğin ben genellikle ufak bir sahanda 1 tatlı kaşığı tereyağını eritip 2 yumurta kırıyorum biraz pistiginde icine antep fıstıklı macar salamı atıyorum birkaç dilim dilimleyip, yufkayla yiyorum yanına da sallama çay ve örgü peynir koyuyorum
İşsiz misin

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
2 yumurta kır
Ya da
Makarna yap
Ya da
Kahvaltilik hazırla
Sonra otur şükret

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,504
10,313
113
Tost basılır geçilir bu saatte ya, tabi göbek derdin yoksa sdgsdg

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,408
2,178
113
canı sıkıldıkça konu açıyor ne de olsa serbest konu açmak

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,395
4,192
113

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Zeytin ekmek çay bazen su 😄

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Universitede patatesleri kup şeklinde kesip kizartirdim ustune de 2 yumurta on numara oluyordu